De nieuwe lente-/zomercollectie bedlinnen van Vandyck biedt een ruime keuze aan dekbedovertreksets, kussenhoezen, spreien en plaids. De natuur is een continue inspiratiebron voor de designers van Vandyck. Diverse vrolijke kleuren en botanische prints geven de slaapkamer een voorjaarslook. Vandyck maakt gebruik van kwalitatieve materialen, zoals katoen, satijn en linnen - voor een fris, zacht en luxe gevoel.

 

Glamorous_123_light_olive_and_115_powder_washed_cotton_124_brick_dust_and_123_light_olive_2.jpg

De dekbedovertreksets van Vandyck zorgen voor lentekriebels in huis. De collectie laat uitgesproken all-over prints van bloemen, planten en dieren zien. Van apen, vogels tot vlinders; met deze spannende dierentaferelen komt het interieur tot leven. Exotische planten die schilderachtig of fotografisch zijn weergegeven laten je dromen over verre, warme vakantieoorden. Florale voorstellingen van grote meesters uit de schilderkunst geven de slaapkamer een romantische sfeer. De oriëntaalse trend komt hierin ook terug dankzij Japanse prenten.

Discover_124_Brick_dust_Unlock_124_Brick_dust_and_Victory_124_Brick_dust_2.jpg

Wanneer de zon langzaam opkomt en de vogels beginnen te fluiten, begint de dag goed met het zachte, kwalitatieve bedlinnen van Vandyck. De natuurlijke materialen zoals linnen en katoensatijn voelen luchtig en fris aan tijdens warme zomernachten. De realistische, florale prints zijn geïnspireerd op verse bloemen in voorjaarsbloei. Voor een modernere look zijn er geometrische dessins - soms met een speels kleurverloop. Vrolijke kleuren, zoals light honey en brick dust, geven het opgewekte gevoel van zonovergoten dagen.

Pure_38_124_and_Pure_41_124_brick_dust_Pure_45_124_Brick_dust_2.jpg

Voor een rustgevende uitstraling in de slaapkamer heeft Vandyck dit seizoen gekozen voor een serie met ingetogen, zachte kleuren. Beige- en grijstinten, zachtroze, vintage green en faded denim combineren uitstekend met kraakhelder wit. Voor een contrastrijker effect kunnen accessoires toegevoegd worden in donkerdere kleuren als terra en jade. Daarnaast gaan uni-stijlen goed samen met bijvoorbeeld een streepmotief. De uitgebreide collectie van Vandyck geeft eindeloze mogelijkheden om ieder slaapkamerinterieur een metamorfose te geven.

Ook leuk om te lezen