De story Magical Moment uit de najaarscollectie van Beddinghouse omvat een selectie sfeervolle dekbedovertrekken in de kleuren zwart, antraciet en okergeel, met goud in een glanzende hoofdrol. De twaalf overtrekken uit de story Magical Moment zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen, in de hoogste kwaliteit katoen, satijnkatoen of flanel en zijn de ultieme sfeermakers voor een sprankelende make-over voor een warme winterslaapkamer. Een perfecte aanvulling zijn luxe kussens van KAAT Amsterdam: Vercors Black en Antracite, Crown, Possum, Trophy, Capital, Giverny en Everglades.

Cadeautip voor de feestdagen
Overtrekken uit de story Magical Moment en kussens van KAAT Amsterdam zijn zeer geschikt als cadeau-idee voor Sinterklaas of Kerst.

Dekbedovertrekken in de story Magical Moment

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-014.jpg

Bolivia
Dekbedovertrek Bolivia heeft verschillende banen met verschillende diktes met een grove kabel breistructuur. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren antraciet, grijs, okergeel, bruin en lichtgrijs.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-016.jpg

Boyd
Dit dekbedovertrek kenmerkt zich door stoere banen uit verschillende weefsels en structuren. Het overtrek heeft een combinatie van warme kleuren zand, zwart, grijs en bruin.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-011.jpg

Ecuador – goud en zwart
Hier overheerst de klassieke ruit. Horizontale en verticale lijnen kruisen elkaar en zijn verfijnd met een visgraatmotief in antraciet, taupe, goudgeel en wit. Bij de zwarte uitvoering overheerst natuurlijk de kleur zwart.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-08.jpg

Ela
Bij dit dekbedovertrek spelen verschillende bladeren de hoofdrol. Voor de kleuren is gekozen voor grijs, bruin, wit, oker en antraciet op een witte ondergrond.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-06.jpg

Jura
Dekbedovertrek Jura heeft een klassiek banendessin dat is opgebouwd uit kleine grafische patronen. Het overtrek is opgebouwd uit de kleuren goud, koper, grijs, wit en blauw.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-07.jpg

Lima
Lima is een mooi donker dekbedovertrek met een diagonaal blokpatroon. De antracietgrijze tint aan de bovenkant van het dessin, wordt gevolgd door een neutraal zandtint streepje, met onderin een zachtgrijze baan.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-05.jpg

Montero
Dekbedovertrek Montero heeft een abstract geometrisch dessin dat is voorzien van een weefstructuur. Het dessin heeft de magische kleuren zwart, okergeel, taupe en wit.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-04.jpg

Padded
Overtrek Padded oogt door de gevlochten banen heel bijzonder. Het kleurverloop op de achtergrond in okergeel, taupe en zand geeft het dekbedovertrek een rijk karakter.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-02.jpg

Pia
Black is back, het dessin Pia bevat grafische patronen en bloemen in de kleuren zwart, grijs, wit, zand en taupe.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-03.jpg

Pula
Dekbedovertrek Pul heeft een effen grijze basis met hier overheen bloemenprints. Op de onderkant van het overtrek zijn kleurrijke bloemen geplaatst. Het overtrek heeft de kleuren grijs, rood, blauw en oranje.

slaapkamer-beddinghouse-story-magical-moment-01.jpg

Tuur
Het dekbedovertrek Tuur heeft een grafisch vlakkenpatroon. Over de verschillende vlakken zijn subtiele lijnen geplaatst. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren grijs, blauw en oker.

Ook leuk om te lezen