2121
Dekbedovertrekken

De Scandinavische trend is niet meer weg te denken uit het interieur en de slaapkamer. De kleuren, patronen, dessins en materialen van de dekbedovertrekken in de nieuwe story “Stockholm Feeling” van Beddinghouse passen perfect in de Scandinavische slaapkamer.

Frisse kleuren en grafische vormen
De story bevat twaalf dessins die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en allemaal aansluiten bij deze trend. De typische zachtblauwe kleur die ons direct aan Scandinavië doet denken, zien we bij alle dekbedovertrekken terug. Andere kenmerkende kleuren zijn frisse pastels in combinatie met een zachte petrol blauw. De prints zijn geïnspireerd op grafische vormen, zoals rechthoeken, en strepen. De kleuren lopen harmonieus in elkaar over.

KAAT Amsterdam
De nieuwe kussens Quinn, Raccoon, Tyge en Aura Light Blue van KAAT Amsterdam zijn een perfecte aanvulling op deze Scandinavische look.

vt wonen&design beurs
Van 3 tot en met 8 oktober vind je Beddinghouse en KAAT Amsterdam op de vt wonen&design beurs. Bekijk er de etalage met producten uit de story Stockholm Feeling in hal 9.

bedding-house-stockholm-feeling-02.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-03.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-04.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-05.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-06.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-07.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-08.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-09.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-10.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-11.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners