De Scandinavische trend is niet meer weg te denken uit het interieur en de slaapkamer. De kleuren, patronen, dessins en materialen van de dekbedovertrekken in de nieuwe story “Stockholm Feeling” van Beddinghouse passen perfect in de Scandinavische slaapkamer.

Frisse kleuren en grafische vormen
De story bevat twaalf dessins die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en allemaal aansluiten bij deze trend. De typische zachtblauwe kleur die ons direct aan Scandinavië doet denken, zien we bij alle dekbedovertrekken terug. Andere kenmerkende kleuren zijn frisse pastels in combinatie met een zachte petrol blauw. De prints zijn geïnspireerd op grafische vormen, zoals rechthoeken, en strepen. De kleuren lopen harmonieus in elkaar over.

KAAT Amsterdam
De nieuwe kussens Quinn, Raccoon, Tyge en Aura Light Blue van KAAT Amsterdam zijn een perfecte aanvulling op deze Scandinavische look.

vt wonen&design beurs
Van 3 tot en met 8 oktober vind je Beddinghouse en KAAT Amsterdam op de vt wonen&design beurs. Bekijk er de etalage met producten uit de story Stockholm Feeling in hal 9.

bedding-house-stockholm-feeling-02.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-03.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-04.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-05.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-06.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-07.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-08.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-09.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-10.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-11.jpg

Ook leuk om te lezen