1017
Vispring Timeless

De ‘Timeless Collection’ biedt een uitgebreid palet van verfijnde, elegante stoffen en neutrale tinten in een reeks van interessante texturen en vezels. Variërend van lichte en rustige tot meer dramatische kleuren. Samen met de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin, heeft Vispring een collectie samengesteld die tijdloos is én de smaak van haar veeleisende klanten van over de hele wereld weerspiegelt. Terence: "We zijn opzoek gegaan naar een verzameling van mooie stoffen in lijn met de waarden van Vispring; hoge kwaliteit, vakmanschap en de fijnste natuurlijke vezels.

 

Britse wol, Schots leer en Italiaans fluweel
Voor deze luxe stoffencollectie heeft Vispring er voor gekozen om te werken met de allerbeste leveranciers wereldwijd. Terence en het productontwikkelingsteam van Vispring hebben iedere fabriek persoonlijk bezocht om te controleren of de stoffen en productieprocessen voldeden aan Vispring’s hoge eisen van kwaliteit en vakmanschap. Honderden stalen van verschillende fabrieken werden gecheckt voordat de definitieve keuze viel op stoffen van 13 verschillende leveranciers van onder andere Britse wol, Schots leer en Italiaans fluweel.

Natuurlijk, exclusief en met aandacht voor detail
Vispring zet zich sterk in voor het gebruik van natuurlijke materialen. Met de ‘Timeless Collection’ wordt deze inzet nog verder versterkt aangezien meer dan 70% van de stoffen uit de collectie volledig uit natuurlijke vezels zijn gemaakt. Een andere belangrijke factor bij de keuze van de stoffen voor de collectie was exclusiviteit. Resultaat is dat de meeste stoffen uitsluitend bij Vispring verkrijgbaar zijn. De aandacht voor ieder detail bij het samenstellen van deze nieuwe collectie is wat volgens Vispring het merk onderscheidt van haar concurrenten. De uiterste zorg wordt besteed aan alle aspecten van het productieproces om luxe bedden te vervaardigen die in de smaak vallen bij de klanten en die er voor zorgen dat hun nachtrust onvergelijkbaar is.

Een palet aan kleuren en texturen
Terence Mesguich Jacquemin identificeerde kleuren en texturen die eerder waren ondervertegenwoordigd in Vispring’s collectie. Terence: "Ik ben ervan overtuigd dat wanneer klanten langskomen om een stof uit te kiezen, ze al weten naar welke kleur ze op zoek zijn. Klanten weten of ze van grijs of van beige houden, of dat ze een voorkeur hebben voor donkere of lichte kleuren. Het is onze taak om het vinden van de perfecte stof voor hen eenvoudig te maken; in de juiste kleur en met een mooie textuur. Dit is de reden waarom Vispring ervoor heeft gekozen om de collectie te presenteren in een palet dat gaat van licht naar donker, in plaats van het groeperen van de stoffen per type patroon." Terence concludeert:
"Deze nieuwe collectie is de volgende stap in Vispring’s missie om klanten te helpen om hun perfecte bed te kiezen. Ieder bed is gemaakt door een vakman, met gebruik van de beste materialen. Niet alleen aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant”.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners