5345
ESSENZA Herfst/Winter 2015
Gepubliceerd: 13-08-2015

Lifestylemerk ESSENZA presenteert met trots de Herfst/Winter Collectie 2015! Dit seizoen komt de inspiratie van de ruige natuur, kleurrijke folklore en ESSENZA’s eigen klassiekers. Zoals altijd vertaalt het fashionable lifestylemerk deze trends naar stylish en expressieve dekbedovertrekken,sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit. Ook is er de Casual-lijn met een hoofdrol voor vergrijsde vintage kleuren.

Habitat
De ruige natuur inspireerde ESSENZA tot deze dessins met dromerige landschapprints en koele kleuren in strakkepatronen. Voor liefhebbers van een moderne Nordic-stijl.

Soenda
ESSENZA mixt en matcht kleurrijke folklore vanuit de hele wereld: van de kleding van Frida Kahlo tot Javaanse klederdracht. De warme, rijke kleuren komen beeldschoon tot hun recht in verfijnde dessins.

inspiratiebrochures1.png

Heritage
ESSENZA brengt een ode aan haar prachtige verleden met herkenbare klassieke bloemen-, paisley- en ruitendessins. De historie op haar mooist!

Casual
Voor wie het liever simpel houdt in de slaapkamer, is er de Casual-lijn van ESSENZA. Kies voor effen dekbedovertrekken in prachtige vergrijsde vintage kleuren of basic dessins met stippen, strepen en ruiten.

Accessoires
En natuurlijk zijn er de fijnste accessoires om de hele winter in te cocoonen. Van stijlvolle wollen plaids met klassieke ruit tot zachte fake fur kussens en plaids in modekleuren wit, mauve, saffraan en petrol.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide