3357
ESSENZA Herfst/Winter 2015

Lifestylemerk ESSENZA presenteert met trots de Herfst/Winter Collectie 2015! Dit seizoen komt de inspiratie van de ruige natuur, kleurrijke folklore en ESSENZA’s eigen klassiekers. Zoals altijd vertaalt het fashionable lifestylemerk deze trends naar stylish en expressieve dekbedovertrekken,sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit. Ook is er de Casual-lijn met een hoofdrol voor vergrijsde vintage kleuren.

Habitat
De ruige natuur inspireerde ESSENZA tot deze dessins met dromerige landschapprints en koele kleuren in strakkepatronen. Voor liefhebbers van een moderne Nordic-stijl.

Soenda
ESSENZA mixt en matcht kleurrijke folklore vanuit de hele wereld: van de kleding van Frida Kahlo tot Javaanse klederdracht. De warme, rijke kleuren komen beeldschoon tot hun recht in verfijnde dessins.

Heritage
ESSENZA brengt een ode aan haar prachtige verleden met herkenbare klassieke bloemen-, paisley- en ruitendessins. De historie op haar mooist!

Casual
Voor wie het liever simpel houdt in de slaapkamer, is er de Casual-lijn van ESSENZA. Kies voor effen dekbedovertrekken in prachtige vergrijsde vintage kleuren of basic dessins met stippen, strepen en ruiten.

Accessoires
En natuurlijk zijn er de fijnste accessoires om de hele winter in te cocoonen. Van stijlvolle wollen plaids met klassieke ruit tot zachte fake fur kussens en plaids in modekleuren wit, mauve, saffraan en petrol.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners