Deze zomer gaan we in zee met Pip. We nemen een oude V.O.C.-route en doen tropische havens aan. De prints voor het komende seizoen zijn namelijk geïnspireerd op de bootreis die Pip maakte naar het Verre Oosten. En dat zie je terug in de kleuren én de dessins.

KRUIDEN, TEGELS ÉN NIEUWE KLEUREN
Weer terug in Nederland kon het natuurlijk niet uitblijven. De indrukken van de reis verwerkte Pip in haar nieuwe collectie. We zien de kleuren, de bloemen, de oude tegelpatronen, het aapje en zelfs de torren terug in de zomeritems. Er zijn maar liefst zeven nieuwe dessins. Zoals het kleurrijke Hummingbirds met elementen als het aapje, de kersen en de nootmuskaat uit Pips logboek. Van dit dessin maakte Pip Studio niet alleen beddengoed, maar ook prachtige baddoeken. In wit, lichtblauw, zachtroze en groen.

Mixed up tiles laat een patroon zien van verschillende tegeltjes met een kleurverloop van blauwtinten naar cayennerood. Living tiles is onmiskenbaar V.O.C.: een print van bloemen op een verwassen tegeltableau. Verkrijgbaar in rood, de onderkant is lichtblauw. Lacy Dutch heeft authentieke scheepselementen, typisch Hollandse tulpen, zwanen, trompetten en een hondenkar. De reverse lijkt op kant. Lacy Dutch is er in wit-roze en wit-blauw.

LINNEN
De andere nieuwe dessins zijn Counting sheep, met een rustgevend plattelandstafereeltje en grazende schapen, het frisse en fruitige Feeling fruity, en het stijlvol geborduurde Pip Lacy. Door het consequente kleurgebruik zijn alle dessins in deze collectie onderling mooi te combineren. Ook in deze collectie staat kwaliteit weer voorop. Elk item is prachtig afgewerkt en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Pip Studio werkt onder meer met perkal-katoen, dat dankzij de weefwijze altijd glad en koel aanvoelt en dus ideaal is in de zomer. Nieuw is het gebruik van een soepele en extra luchtige linnen-katoenmix.

Pip Studio voegde dit seizoen onder meer nieuwe quilts, velourszachte badjassen en royale strandlakens aan het assortiment toe. De splinternieuwe bed- en badcollectie van Pip Studio ligt nu in de betere warenhuizen en linnenzaken. 

Ook leuk om te lezen