De happy products for happy people van Pip Studio maken je leven elk seizoen weer mooier en dat geldt ook voor dit najaar: we kunnen niet wachten op de huiselijke winterse dagen.

Stijlvol naar bed
De verfijnde en stijlvolle bedcollectie van Pip Studio voor komende winter is geïnspireerd op het huis van haar grootmoeder. Zo’n huis biedt, waar je ook bent, volop inspiratie. We gaan terug in de tijd met beschilderd behang, breiwerk, borduur- en kruissteekjes en winterse landschappen. Pip Studio ontwierp voor deze nostalgische collectie dessins met namen als Pip’s Mountain, Granny Pip, Pip Melody en Le Bois Fleuri. Er is beddengoed, maar er zijn dit najaar ook weer prachtige sierkussens en quilts. Uitgevoerd in 100% percal en flanel, sommige afgewerkt met kanten randen. De kleuren zijn dit seizoen wat ingetogener met oudroze, warmwitte, blauwe en groene Granny Pip dekbedden. Pip’s Mountain is een echte eyecatcher in de slaapkamer. De diepblauwe vintage print van Le Bois Fleuri, in zacht flanel, roept meteen een warme, winterse sfeer op. Met de khaki en ivory Melody dekbedden en de prachtige quilts zorg je - ook in de winter – voor een vrolijke twist in je slaapkamer.

Nieuwe badcollecties
Pip Studio maakt een echte eindejaarsprint met de Floral Fantasy en de Granny Pip badcollectie. De Floral Fantasy collectie is prachtig te combineren met de Blooming Tails handdoeken die Pip Studio er speciaal bij ontwierp. De Granny Pip handdoeken hebben dezelfde kleuren als het beddengoed, en zorgen zo voor een echte vintage look.

Ook leuk om te lezen