De avontuurlijke bootreis langs de oude V.O.C.-route die Pip afgelopen seizoen maakte, was ook voor de najaarscollectie een grote bron van inspiratie. De indrukken opgedaan tijdens de reis, de meegenomen souvenirs en de tekeningen die Pip maakte in haar logboek leverden betoverende nieuwe kleuren en dessins op.

Tropische elementen en de Zeeuwse knoop
Het Spring to life dekbedovertrek is een prachtig handgetekend bloemendessin, beschikbaar in een zachtblauwe en khaki kleur. Buttons up is geïnspireerd op het oude Zeeuwse knoopje dat Pip als aandenken aan oma meenam op haar lange reis. Het dekbedovertrek is aan twee zijden te gebruiken. De achterzijde heeft het Spring to life dessin in een two-tone kleurstelling.

Een echte eyecatcher in de slaapkamer is het Cherry Pip dessin met illustraties van bloemen, bloesem, fruit en vogeltjes, gebaseerd op oude botanische tekeningen, met in de achtergrond een subtiele kantstructuur verwerkt. Dit ‘vintage’ dessin komt in de kleuren Star white en Pigeon – beide 100% katoen perkal – en Pink – in een heerlijk zachte en winterse brushed twill katoen kwaliteit. Een ander nieuw dessin van Pip is het romantisch geborduurde Pip Acorn. De blauwe opengewerkte borduursels geven het verder stralend witte dekbedovertrek een sprankelend herfsttintje.

Nieuwe kleuren hoeslakens
Naast het beddengoed, zijn er dit najaar ook weer prachtige bijpassende sierkussens en hoeslakens van Pip. Het Pip Lacy hoeslaken van afgelopen seizoen komt deze winter in vier nieuwe kleuren uit: groen, roze, blauw en khaki. Het Lacy hoeslaken heeft een kleine kantachtige print en is prachtig te combineren met de Cherry Pip en Spring to Life dekbedovertrekken, die aan de achterzijde hetzelfde dessin hebben. De hoeslakens zijn gemaakt van zacht en glad katoen perkal en zijn verkrijgbaar vanaf € 34.95.

Hebben!
De splinternieuwe bedcollectie van Pip Studio is vanaf medio augustus verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en linnenzaken. De collectie is ook te koop op ESSENZAHOME.nl en op Pips eigen website: www.pipstudio.com. Prijzen variëren van € 29.95 voor een sierkussen en € 79.95 voor een dekbedovertrek.

Ook leuk om te lezen