Een knus hotel in de bergen, zo mooi dat het van een schilderij lijkt te zijn geplukt. De heerlijke geur van dennennaalden en het geluid van een knisperend haardvuur. Buiten vallen de bladeren van de bomen en schieten de paddenstoelen uit de grond. Eekhoorntjes en konijnen verzamelen eikels en besjes voor de winter die komen gaat. Het ultieme herfstplaatje…

De magie van het bos
Op deze sprookjesachtige plek werd Pip door familie en vrienden verrast om het 10-jarig bestaan van haar studio te vieren. De bijzondere sfeer van deze plek inspireerde Pip tot prachtige nieuwe kleuren, prints en materialen. Zoals het Into the Woods dessin dat een magische bostekening laat zien, of de Woodsy print waarop de mooie schatten uit de natuur zijn verzameld.

De Berry Bird is een kleurrijke print met illustraties van bloemen, vogels en bessen, verkrijgbaar in khaki, blauw en roze. Hide and Seek heeft handgetekende illustraties van alles dat je in het bos kan tegenkomen: konijnen, bomen, eikels, eekhoorns en nog veel meer moois. Het Family tree dessin tenslotte, is stralend wit met een borduurlook print gebaseerd op een ouderwetse merklap waar van alles in valt te ontdekken: vogels, bomen, huisjes maar ook een verliefd stelletje eekhoorns en de lievelingstheepot van Pip.

Jubileumjaar
Pip Studio bestaat 10 jaar! Ter ere van dit bijzondere jubileumjaar heeft Pip een uniek ‘10 years’ dekbedovertrek ontworpen met de meest geliefde illustraties van de afgelopen jaren; het roodborstje, bloemen uit de tuin in Brighton, borduurwerk van Pip’s tante Rieneke en de Zeeuwse knoop van haar grootmoeder uit Zeeland.

Leefkussens, cosy knits, een totale look
Bij ieder dekbedovertrek zijn er matching sierkussens en hoeslakens om de look helemaal mee af te maken. Het Go Nuts hoeslaken heeft een verfijnde print met een patroon van kleine eikels. Nieuw dit seizoen zijn de grote gequilte ‘leefkussens’, verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, perfect passend bij het beddengoed. Ook nieuw in de collectie zijn de zachte, gebreide Cosy plaids en sierkussens in trendy groen, blauw en roze. Leuke toevoeging hierbij: de roze gebreide Cosy kruikhouder om je ’s nachts lekker aan op te warmen.

Hebben!
De splinternieuwe bed- en badcollectie van Pip Studio is vanaf augustus verkrijgbaar bij de betere warenhuizen en linnenzaken. De collectie is ook te koop op Pip Studio’s eigen website: www.pipstudio.com en op www.essenzahome.nl. Prijzen variëren vanaf € 19.95 voor de kruikhouder tot € 79.95 voor een dekbedovertrek.

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-07.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-09.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-13.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-16.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-21.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-43.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-51.jpg

pip-studio-bedtextiel-najaar-2017-53.jpg

Ook leuk om te lezen