Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House - marktleider en expert in bedtextiel, heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Twee keer per jaar lanceert Kardol, hét premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtextiel. Dit najaar presenteert het merk vier nieuwe dessins in prachtige, warme kleurstellingen. De vier dessins hebben ieder een uniek ontwerp, maar tonen allen subtiele grafische patronen, een fijne detaillering en een uitzonderlijke gelaagdheid. De inspiratie hiervoor is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door de dessins bovendien van een subtiel kleurverloop te voorzien, ontstaat er een rijke uitstraling. De nieuwe Kardol najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf half september 2019.

Iedereen weet wel dat je een bed “hoort” op te maken met minimaal een hoeslaken en een dekbedovertrek. Maar waarvoor dienen hoeslakens eigenlijk? Wat zijn de voordelen en waar kun je uit kiezen?

Warme, zwoele nachten zijn niet altijd bevorderend voor de nachtrust. Om tijdens deze nachten toch lekker fris te kunnen slapen introduceert Beddinghouse dit seioen twee nieuwe zomerkwaliteiten. Luchtig, ademend, comfortabel en daarmee perfect voor het voorjaar- en zomerseizoen. 

In de collectie bedtextiel van Auping staan komend voorjaar verschillende pastelkleuren centraal. De beddenfabrikant uit Deventer gebruikt zowel vrolijke patronen als meer tijdloze dessins. Roze, geel, blauw en groen komen in veel prints terug. Vernieuwing is te vinden in Congo, een stonewashed overtrek gemaakt van 50% linnen en 50% katoen, afgewerkt met een jeansstiksel. De circulaire bedrijfsvoering die Auping nastreeft, wordt doorgevoerd naar de verpakking van de dekbedovertrekken: deze is komend seizoen voor het eerst 100% duurzaam.

Nu we van de eerste mooie voorjaarsdagen hebben kunnen genieten, kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in zicht. Dikke winterdekbedden, lange pyjama’s en warme sloffen kunnen de kast weer in. Het is tijd voor luchtig, fris en licht. Met de zeven stijlen uit de nieuwe collectie dekbedovertrekken bij Swiss Sense haal je het voorjaar én de zomer alvast in de slaapkamer. Zet de ramen open en laat de zomer maar komen, jij bent er klaar voor!

Een nieuw seizoen betekent nieuwe collecties; in welke branche je ook op zoek bent. Bij de mooiste slaapkamertrends van 2019 hoort natuurlijk ook het kiezen van een passend en trendy dekbedovertrek. Natuurlijk hoef je niet mee te gaan met dekbedovertrek-trends maar hoe leuk is het om in de zomer een verfrissend en vrolijk dekbed op je bed te hebben liggen? Met oog op de nieuwste en leukste trends van het moment hebben we een aantal onmisbare dekbedovertrek-trends voor je verzameld in dit artikel. Kies je voor een effen dekbed met een heuse hotellook of ga je liever voor een printje?

De slaapkamer is vaak een ondergewaardeerde ruimte in het huis. Toch brengen we er flink wat uurtjes per dag, in dit geval nacht, door. De ruimte verdient een mooie inrichting. Daarnaast zorgt een fijne sfeer ook voor een ontspannen nachtrust. Echter is het inrichten van het slaapvertrek nog een hele uitdaging.

Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen. De basis van deze trend is een tonaal kleurgebruik. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen krijgt de slaapkamer een klassieke, landelijke of juist moderne uitstraling. Met de toevoeging van lichtere blauwtinten creëer je een zomerse touch.