Dit seizoen staat de collectie van ESSENZA meer dan ooit in het teken van kleuren. Ze sprankelen als nooit tevoren! Dit geldt al helemaal voor de trendkleuren van dit seizoen: Sophisticated Green, Tempting Terra en Opulent Ochre. 2019 is dan ook het jaar van de contrasten, waarin ESSENZA als een ware kunstenaar de grenzen van creativiteit opzoekt!

Oefen je roar-geluid maar vast, want dit seizoen van COVERS & CO draait om wilde dieren! Zoals de stoere tijgers op dit Machli dekbedovertrek. Zijn ze op zoek naar hun volgende prooi of gewoon lekker aan het chillen? Op de achterkant van het dekbedovertrek kun je hun mooie vacht nog iets beter zien.

Beddinghouse presenteert de najaarscollectie 2019. Een collectie bestaande uit 7 zeer diverse thema's die mooi aansluiten op de woontrends van het najaar. Kleuren uit de fashionscene zoals geel en oker of terra en steenrood zien we ook terugkomen in het interieur.

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House - marktleider en expert in bedtextiel, heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Twee keer per jaar lanceert Kardol, hét premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtextiel. Dit najaar presenteert het merk vier nieuwe dessins in prachtige, warme kleurstellingen. De vier dessins hebben ieder een uniek ontwerp, maar tonen allen subtiele grafische patronen, een fijne detaillering en een uitzonderlijke gelaagdheid. De inspiratie hiervoor is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door de dessins bovendien van een subtiel kleurverloop te voorzien, ontstaat er een rijke uitstraling. De nieuwe Kardol najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf half september 2019.

Iedereen weet wel dat je een bed “hoort” op te maken met minimaal een hoeslaken en een dekbedovertrek. Maar waarvoor dienen hoeslakens eigenlijk? Wat zijn de voordelen en waar kun je uit kiezen?

Warme, zwoele nachten zijn niet altijd bevorderend voor de nachtrust. Om tijdens deze nachten toch lekker fris te kunnen slapen introduceert Beddinghouse dit seioen twee nieuwe zomerkwaliteiten. Luchtig, ademend, comfortabel en daarmee perfect voor het voorjaar- en zomerseizoen. 

In de collectie bedtextiel van Auping staan komend voorjaar verschillende pastelkleuren centraal. De beddenfabrikant uit Deventer gebruikt zowel vrolijke patronen als meer tijdloze dessins. Roze, geel, blauw en groen komen in veel prints terug. Vernieuwing is te vinden in Congo, een stonewashed overtrek gemaakt van 50% linnen en 50% katoen, afgewerkt met een jeansstiksel. De circulaire bedrijfsvoering die Auping nastreeft, wordt doorgevoerd naar de verpakking van de dekbedovertrekken: deze is komend seizoen voor het eerst 100% duurzaam.

Nu we van de eerste mooie voorjaarsdagen hebben kunnen genieten, kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in zicht. Dikke winterdekbedden, lange pyjama’s en warme sloffen kunnen de kast weer in. Het is tijd voor luchtig, fris en licht. Met de zeven stijlen uit de nieuwe collectie dekbedovertrekken bij Swiss Sense haal je het voorjaar én de zomer alvast in de slaapkamer. Zet de ramen open en laat de zomer maar komen, jij bent er klaar voor!