Terug van vakantie en zin in een frisse start? Met de nieuwe dekbedden en handdoeken van HEMA, gemaakt van gerecycled materiaal, ben je er straks helemaal klaar voor. Wat lekker zacht voelt als katoen is eigenlijk een combinatie van katoen en polyester, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Afdrogen en slapen heeft nog nooit zo goed gevoeld. Fijn voor jou en fijn voor de wereld.

Met dit dekbed reis je iedere avond voor je gaat slapen weer terug in de tijd. Naar de heerlijke jaren zeventig waar artiesten als Bob Marley , ABBA en Joni Mitchell furore maakten. Het prachtige dekbedovertrek Almond van De Witte Lietaer geeft je slaapkamer de hippe look die zo kenmerkend is voor die tijd. Dat is te danken aan de smaakvolle natuurtinten en het typische, grafische seventies dessin.

Dit seizoen staat de collectie van ESSENZA meer dan ooit in het teken van kleuren. Ze sprankelen als nooit tevoren! Dit geldt al helemaal voor de trendkleuren van dit seizoen: Sophisticated Green, Tempting Terra en Opulent Ochre. 2019 is dan ook het jaar van de contrasten, waarin ESSENZA als een ware kunstenaar de grenzen van creativiteit opzoekt!

Oefen je roar-geluid maar vast, want dit seizoen van COVERS & CO draait om wilde dieren! Zoals de stoere tijgers op dit Machli dekbedovertrek. Zijn ze op zoek naar hun volgende prooi of gewoon lekker aan het chillen? Op de achterkant van het dekbedovertrek kun je hun mooie vacht nog iets beter zien.

Beddinghouse presenteert de najaarscollectie 2019. Een collectie bestaande uit 7 zeer diverse thema's die mooi aansluiten op de woontrends van het najaar. Kleuren uit de fashionscene zoals geel en oker of terra en steenrood zien we ook terugkomen in het interieur.

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House - marktleider en expert in bedtextiel, heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

Twee keer per jaar lanceert Kardol, hét premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtextiel. Dit najaar presenteert het merk vier nieuwe dessins in prachtige, warme kleurstellingen. De vier dessins hebben ieder een uniek ontwerp, maar tonen allen subtiele grafische patronen, een fijne detaillering en een uitzonderlijke gelaagdheid. De inspiratie hiervoor is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Door de dessins bovendien van een subtiel kleurverloop te voorzien, ontstaat er een rijke uitstraling. De nieuwe Kardol najaarscollectie is verkrijgbaar vanaf half september 2019.

Iedereen weet wel dat je een bed “hoort” op te maken met minimaal een hoeslaken en een dekbedovertrek. Maar waarvoor dienen hoeslakens eigenlijk? Wat zijn de voordelen en waar kun je uit kiezen?

Warme, zwoele nachten zijn niet altijd bevorderend voor de nachtrust. Om tijdens deze nachten toch lekker fris te kunnen slapen introduceert Beddinghouse dit seioen twee nieuwe zomerkwaliteiten. Luchtig, ademend, comfortabel en daarmee perfect voor het voorjaar- en zomerseizoen.