Hästens introduceert deze zomer een nieuwe kindercollectie beddengoed: Hästens Hästar. Geef uw kleintje een gezonde start in het leven met heerlijk zacht en lichtgewicht beddengoed van onze hoogste kwaliteit. Gemaakt van 100% Egyptisch katoen met lange vezels jacquardsatijn, voor een natuurlijke slaapomgeving.

De ‘Timeless Collection’ biedt een uitgebreid palet van verfijnde, elegante stoffen en neutrale tinten in een reeks van interessante texturen en vezels. Variërend van lichte en rustige tot meer dramatische kleuren. Samen met de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin, heeft Vispring een collectie samengesteld die tijdloos is én de smaak van haar veeleisende klanten van over de hele wereld weerspiegelt. Terence: "We zijn opzoek gegaan naar een verzameling van mooie stoffen in lijn met de waarden van Vispring; hoge kwaliteit, vakmanschap en de fijnste natuurlijke vezels.

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Het houdt je gezond, fit en zorgt ervoor dat je het maximale uit de dag kunt halen. Maar wat als je niet lekker kunt slapen? Als de nacht in het teken staat van benauwdheid en wakker worden steevast begint met een niesbui? Uit onderzoek[1] blijkt dat maar liefst een kwart van de Nederlanders last heeft van een allergie, voor 18% is de huisstofmijt de boosdoener. Op 13 maart is het de Internationale Dag van de Slaap, die dit jaar in het teken staat van Sleep Well, Grow Healthy. Doel is mensen bewust te maken van het belang van gezonde slaap. SmartSleeve®, ontwikkeld door de Bekaert Academy, draagt haar steentje bij en gaat met een hoogst innovatief product, Sleep Allergen Protected, de strijd aan met huisstofmijtallergie. Zo krijgt de huisstofmijt geen kans en kun je ’s nachts weer goed slapen.

Het voorjaar wordt een tijd van stoere verhalen en spannende avonturen. Ridders, kroontjes, vlaggen en kanonnen! Maar aan de avonturen voor de meisjes is ook gedacht!

De collectie van Ivory bestaat dit voorjaar uit luxe materialen en designs. Bij alle ontwerpen is er oog voor detail waardoor alles er zeer verfijnd uit ziet.

De Beddinghouse ontwerpstudio heeft een mooie nieuwe voorjaarscollectie ontwikkeld. De collectie zit weer bomvol nieuwe trends. Van animalprint tot veertjes, het mag allemaal deze zomer! Zeer geschikt om te combineren met Aztec prints. Of wann je in exotische oorden met palmen en een azuurblauwe zee. Beddinghouse geeft iedere slaapkamer een echt zomersgevoel.

De nieuwe collectie van Beddinghouse Studio neemt je mee op een road trip via het bruisende leven van de stad, naar de tropische sfeer van de jungle en het zomerse gevoel van het strand

Het Nederlandse homestylingmerk Covers & Co presenteert met trots de nieuwe lijnen voor Lente/Zomer 2015. Ook dit seizoen kent het speelse,trendy beddengoed veelzijdige thema’s. Ga mee op safari met een stoere krokodil of leeuw, verwonder je over een aangeklede kat en wasbeer, verken nieuwe werelden in de USA, lach om een stoere bulldog of vier het leven als een bohemian girl.