De happy products for happy people van Pip Studio maken je leven elk seizoen weer mooier en dat geldt ook voor dit najaar: we kunnen niet wachten op de huiselijke winterse dagen.

Het is Beddinghouse ook dit najaar weer gelukt om een warme wintercollectie te ontwerpen. Met deze collectie brengt u elke slaapkamer direct in winterse sferen. Dit najaar zien we onder andere de natuurtrend terugkomen in verschillende dessins. Landschap en schaduwportretten van bloemen en bomen in de mist vormen de inspiratie van de najaarscollectie.

Het Nederlandse homestylingmerk COVERS & CO presenteert met plezier de collectie voor Herfst/Winter 2015. Ook dit seizoen kent het speelse, trendy beddengoedmerk veelzijdige thema’s. Speel met de regen & wolken, lach om een panda met een ananas, ga op avontuur en geef toe aan de festival fever!

Lifestylemerk ESSENZA presenteert met trots de Herfst/Winter Collectie 2015! Dit seizoen komt de inspiratie van de ruige natuur, kleurrijke folklore en ESSENZA’s eigen klassiekers. Zoals altijd vertaalt het fashionable lifestylemerk deze trends naar stylish en expressieve dekbedovertrekken,sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit. Ook is er de Casual-lijn met een hoofdrol voor vergrijsde vintage kleuren.

Stralend en uitgerust de zomer in met Archipelago en Satin Pure collection. Hästens introduceert deze zomer prachtige nieuwe tijdloze beddengoedcollecties: Archipelago en Satin Pure. Deze zijn nu verkrijgbaar bij de verkooppunten van Hästens.

Hästens introduceert deze zomer een nieuwe kindercollectie beddengoed: Hästens Hästar. Geef uw kleintje een gezonde start in het leven met heerlijk zacht en lichtgewicht beddengoed van onze hoogste kwaliteit. Gemaakt van 100% Egyptisch katoen met lange vezels jacquardsatijn, voor een natuurlijke slaapomgeving.

De ‘Timeless Collection’ biedt een uitgebreid palet van verfijnde, elegante stoffen en neutrale tinten in een reeks van interessante texturen en vezels. Variërend van lichte en rustige tot meer dramatische kleuren. Samen met de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin, heeft Vispring een collectie samengesteld die tijdloos is én de smaak van haar veeleisende klanten van over de hele wereld weerspiegelt. Terence: "We zijn opzoek gegaan naar een verzameling van mooie stoffen in lijn met de waarden van Vispring; hoge kwaliteit, vakmanschap en de fijnste natuurlijke vezels.

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Het houdt je gezond, fit en zorgt ervoor dat je het maximale uit de dag kunt halen. Maar wat als je niet lekker kunt slapen? Als de nacht in het teken staat van benauwdheid en wakker worden steevast begint met een niesbui? Uit onderzoek[1] blijkt dat maar liefst een kwart van de Nederlanders last heeft van een allergie, voor 18% is de huisstofmijt de boosdoener. Op 13 maart is het de Internationale Dag van de Slaap, die dit jaar in het teken staat van Sleep Well, Grow Healthy. Doel is mensen bewust te maken van het belang van gezonde slaap. SmartSleeve®, ontwikkeld door de Bekaert Academy, draagt haar steentje bij en gaat met een hoogst innovatief product, Sleep Allergen Protected, de strijd aan met huisstofmijtallergie. Zo krijgt de huisstofmijt geen kans en kun je ’s nachts weer goed slapen.

Het voorjaar wordt een tijd van stoere verhalen en spannende avonturen. Ridders, kroontjes, vlaggen en kanonnen! Maar aan de avonturen voor de meisjes is ook gedacht!