2938
Nieuw! van Covers & Co
Gepubliceerd: 13-02-2019 Laatste update: 08-06-2023

Stop waar je mee bezig bent: het is vakantietijd! Ook dit seizoen heeft COVERS & CO alles op alles gezet om iedereen in de vakantiemodus te krijgen. Voor KIDS betekent dat: ijsjes eten onder palmbomen of walvissen spotten in de grote oceaan. Maar je kunt natuurlijk ook speuren naar kleinere ANIMALS als schildpadden, krabben en vissen. Of trommel je besties op en houd je eigen FESTIVAL: organiseer een dagje naar het strand of ga voor zomerzo(e)theid als ijsjes of snoepjes. URBAN boys en girls gaan voor een actieve break en pakken hun surfplank om maximaal te zweten – en daarna te chillen.  

KIDS
Schip in zicht! Spring aan boord van het schip op dekbedovertrek Manoas en zeil mee naar een tropisch paradijs. Misschien spot je in het water wel net zo’n leuke grijze walvis als op dekbedovertrek Wally – er zijn er genoeg! Of ga voor het superoriginele kussen Wally: je enige kans óóit om te knuffelen met een walvis.

nieuw-van-covers-co

inspiratiebrochures1.png

Is er iets schattiger dan kleine schildpadjes? Wij dachten van niet! Op het zandkleurige dekbedovertrek Joas proberen ze niet op te vallen met hun schutkleur, maar we zien ze lekker toch. De krabben op dekbedovertrek Camilo doen geen moeite zich te verstoppen, die vallen toch wel op met hun feloranje kleur! Gelukkig zitten ze lekker veilig op een dekbedovertrek. En ja: dekbedovertrek Riva laat zien dat er écht meer vissen in de zee zijn. Oranje, gele en witte zwemmen gezellig om elkaar heen.

nieuw-van-covers-co

FESTIVAL 
Zeg nou zelf: de zomervakantie begint toch pas écht als je met je besties ergens op een zonnig strand kunt neerploffen. Dekbedovertrek Cabana laat je vast wegdromen bij zo veel chill time. Nog een recept voor een topzomer zie je op dekbedovertrek Copa. Want: ‘An ice cream a day keeps the bad mood away!’ Tegen zo veel summer happiness zegt niemand nee.

nieuw-van-covers-co

URBAN
Life is like a beach? Wel als het aan de stoere surfdudes en -girls ligt, die zich golf na golf laten meevoeren, zoals op dekbedovertrek Miko te zien is. Na al die noeste arbeid wordt het natuurlijk maximaal chillen onder een palmboom, dat snappen wij best. Dekbedovertrek Palmere vangt precies dat gevoel van de zon op je oogleden en – als je even tussen je wimpers door spiekt – de palmbomen boven je hoofd. Yes, stop die schoolboeken maar weg, het is vakantie- ehhh… surftijd!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide