2193
JOARZ: De hotelervaring thuis

Na een vermoeiende dag is niets heerlijker dan lekker op tijd onder de wol te kruipen om je lichaam op te laden voor de volgende dag. Slapen is een dagelijks terugkerend ritueel waarbij je geest en je lichaam lekker tot rust kunnen komen. Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door. In je slaap ontspannen je spieren, je cellen herstellen zich en in je hersenen worden de emotionele processen van de dag verwerkt. Een goede nachtrust is dus van levensbelang. Slapen we slecht dan heeft dit een negatief effect op je gevoel en prestaties voor de volgende dag.

Om lekker te kunnen slapen is een goed matras natuurlijk erg belangrijk, we draaien ons gemiddeld 30 keer per nacht om, dus zal het matras de juiste steun en ventilatie moeten bieden. Maar minstens zo belangrijk is het beddengoed waaronder we slapen. Dit moet fijn aanvoelen en ons lekker warm houden.

Heb jij het geluk gehad om wel eens in een luxe hotel te slapen? Dan herinner jij je vast nog wel het heerlijke beddengoed waaronder je hebt gelegen. Luxe hotels beschikken vaak over enorm fijn beddengoed waar we thuis ook wel onder zouden willen slapen. Helaas is het hotel beddengoed vaak onbetaalbaar en dus voor lang niet iedereen weggelegd.

Jorien, van het beddengoedmerk JOARZ was zo'n geluksvogel die een nachtje in een luxe hotel in New York heeft doorgebracht. Het beddengoed waaronder zij sliep was zo fantastisch dat ze op zoek is gegaan naar zo'n luxe setje voor thuis. Na lang zoeken vond ze zo'n mooie set maar moest bijna een lening afsluiten om deze set te kunnen betalen. Dit feest ging helaas niet door. Eenmaal terug in Nederland liet haar fantastische ervaring met het luxe beddengoed haar maar niet los. Waarom moet dit beddengoed toch zo duur zijn? Dat moet anders kunnen dacht Jorien en niet veel later startte ze haar eigen beddengoedmerk Joarz.

JOARZ-Online-21.jpg
JOARZ PURE WHITE

Het beddengoed van Joarz wordt gemaakt in een fabriek waar alle werknemers boven de 18 jaar zijn en in een veilige omgeving werken. Het JOARZ beddengoed is van een eerlijke kwaliteit en omdat er geen schadelijke stoffen worden toegevoegd is het tevens een veilig product. Alle dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens zijn voorzien van het OEKO-TEX® certificaat wat je een veilige nachtrust garandeerd. De collectie bestaat uit vijf prachtige kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. En de prijs? Die valt enorm mee. Voor nog geen 60 euro kan jij de luxe hotelkwaliteit thuis ervaren.

Het missie van JOARZ luidt: Beleving staat bij JOARZ centraal en de kwaliteit op nummer 1.

Onze redactie was razend benieuwd naar de JOARZ beleving en hoe leuk was het dan ook dat wij een mooie set toegestuurd kregen om deze uitgebreid te mogen testen! En.. we moeten zeggen.... het is echt heerlijk slapen onder het JOARZ beddengoed. Toen de set bezorgd werd viel ons gelijk al de mooie natuurlijke kleur op! Wij hadden gekozen voor het Rockin' Grey dekbedovertrek. Een mooie lichtgrijze kleur die overal perfect mee te combineren is. Het dekbed voelt een beetje crispy aan en hierdoor ervaar je al snel dat luxe hotelgevoel. Ook voelt het dekbedovertrek veel zachter aan dan normaal katoen waardoor het heerlijk wegkruipen is onder een JOARZ dekbedovertrek.

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar het nieuwe dekbeddengoedmerk JOARZ? Neem dan snel eens een kijkje op de website . Hier lees je alles over JOARZ en Jorien en natuurlijk bestel je jouw, zeer betaalbare JOARZ setje heel gemakkelijk online. 

Wij kijken alweer uit naar het einde van de werkdag zodat we weer heerlijk mogen wegkruipen onder onze eigen luxe JOARZ.

groen.jpg

JOARZ GREEN IT UP 

JOARZ-Online-33.jpg

JOARZ PINK BLUSH

JOARZ-Online-13.jpg

JOARZ ROCK'IN GREY

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners