891
In een gespreid bedje met het bedtextiel van Essenza
Gepubliceerd: 31-01-2023

In de categorie ‘van die kleine dingen waar je enorm gelukkig kunt worden’; fijn bedtextiel. Vers knisperende lakens van hoge kwaliteit en het liefst voorzien van een prachtige print of kleur. Dat is waar wij als woonliefhebbers toch echt wel blij van worden. Essenza home is dan ook een merk waar wij vaker dan onze portemonnee lief is even een kijkje nemen voor nieuw bedtextiel. Wat zij als nieuwe trends spotten voor komend jaar? Lees snel verder.

Een serene rust

De wereld om ons heen is volop in ontwikkeling, in de slaapkamer wil je dan ook rust. Essenza begrijpt dit als geen ander en heeft de lijn van dit jaar dan ook ‘Garden of Serenity’ genoemd. Een lijn waarmee je een droomwereld kunt creëren in je eigen slaapvertrek. De kleuren zijn warm maar subtiel, kleurrijk en een tikje eigenzinnig. Een permanent lentegevoel door middel van romantische prints en kleuren die tot de verbeelding spelen.

Kleur van toen

De trends van Essenza voor komende seizoenen staan in het teken van klassiek en vrouwelijk. Het is een balans van kleurrijk en evenwicht. Alles valt of staat met het maken van de juiste combinaties, iets wat Essenza bovenmatig goed gelukt is. Het is elegant met hier en daar een kleurrijke uitschieter. Een lijn vol bedtextiel waar je iedere dag opgewekt mee wakker wordt.

inspiratiebrochures1.png

Twee soorten lente

MAERE_HAZY_BLUE_COLETTE_PURE_WHITE_JULIA_DENIM_FURRY_DENIM_DETAIL_01_LR_kopiëren.jpg

Om iedereen zijn eigen stijl te kunnen laten creëren is er bij Essenza voor gekozen twee lijnen te ontwerpen, de eerste is de zogenaamde Floral romance stijl waarin rustgevende blauwtinten domineren gecombineerd met fris groen en prachtige rozen. Modisch en fris tegelijk. De andere lijn is die van Festina Lente, een zacht en terughoudend kleurenpalet waarbij zacht geel en roze de boventoon voeren. Ook hier is een print een welkome afwisseling, prints die allemaal zijn gebaseerd op de natuur. Een tikje Marine Blue zorgt voor een verfrissende tint binnen deze lijn.

Kunstzinnig mooi

Een lijn binnen de prints die we niet onbesproken willen laten zijn die van de Phaedra collectie. Die lijn bestaat uit een collage van verschillende onderdelen uit het Rijksmuseum. Veelal zijn het fruit en bloemen die als basis gebruikt worden, denk aan druiven, klaprozen, bramen en sinaasappels. Allemaal gebaseerd op schilderijen van de oude meesters.

Ten slotte bereikt ook het feit van meer bewustwording de slaapkamer. Essenza gebruikt daarom ook alleen maar duurzame materialen, denk aan GOTS gecertificeerd katoen, Lyocelle en bamboe viscose. Waar mogelijk is alles gerecycled en biologisch.

Kortom, met al dit moois van ESSENZA krijgen wij nog meer zin om lekker naar bed te gaan. Maar door de frisse, energieke en motiverende lentevibe is opstaan nog nooit zo fijn geweest. Vol hernieuwde energie de dag in! Een collectie om van te dromen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide