6081
Essenza Spring/Summer '20
Gepubliceerd: 19-01-2020

Dit voorjaar neemt ESSENZA je mee naar een magische droomwereld waarin bloemen en stoffen opgaan in een sierlijke dans. Geïnspireerd door de natuur, Italiaanse high-fashion en Oudhollandse schilderkunst, geeft ESSENZA een chique en dromerig tintje aan elk interieur. Laat je verleiden door de elegante prints, zachte pastelkleuren en aardetinten die de natuur laten schitteren als nooit tevoren. Dit is la vie en rose!

 

LE_JARDIN_CAMPAIGN_LANDSCAPE_01.jpg

Old meets new
De liefde voor de Oudhollandse schilderkunst komt dit seizoen tot bloei in het nieuwe Rosalee dessin: een frisse print met elegante witte bloemen, die stuk voor stuk te bewonderen zijn in het Rijksmuseum. Inspiratie komt dit seizoen ook van Italiaanse bodem: de flamboyante haute couture van de catwalk in Milaan voert ons mee naar de tijd van de renaissance, waarin de mooiste ornamenten de gebouwen sierden. ESSENZA vertaalt deze klassieke invloeden naar elegante en eigentijdse prints voor in huis.

FELICIA_LODEN_GREEN_SFEER_02.jpg

Kleuren uit het bos
Het kleurenpalet lijkt dit seizoen rechtstreeks uit het bos te komen, met beeldschone tinten groen, geel en bruin. We combineerden ze met dromerige pastellen als ijsblauw, lila en zachtroze voor een verfijnde zomerlook. Gouden details geven de collectie een extra chique tintje.

Op naar een duurzame toekomst
Bij ESSENZA geloven we in buying less, but better. Wij zijn daarom continu bezig onze collectie verder te verduurzamen en ons productieproces meer transparant te maken. Vanaf 2020 zijn alle premium dekbedovertrekken en de nieuwe badstoflijnen gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen, wat garandeert dat het katoen biologisch geteeld is én dat de productie op een milieubewuste en sociaal verantwoorde wijze plaatsvindt. Op naar een duurzame toekomst!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide