4182
ESSENZA presenteert dé trendkleuren van het najaar

Dit seizoen staat de collectie van ESSENZA meer dan ooit in het teken van kleuren. Ze sprankelen als nooit tevoren! Dit geldt al helemaal voor de trendkleuren van dit seizoen: Sophisticated Green, Tempting Terra en Opulent Ochre. 2019 is dan ook het jaar van de contrasten, waarin ESSENZA als een ware kunstenaar de grenzen van creativiteit opzoekt!

 

VIVIENNE_OCHRE_CAMPAIGN_PORTRAIT_03.jpg

Opulent Ochre
Ga je dit seizoen voor rijkgedecoreerd, dan wil je niet om trend Opulent Ochre heen. Onder deze naam verzamelde ESSENZA weelderige geeltinten als okergeel, leerbruin, koper, oranje en mosterd. Combineer ze met gouden details en accessoires en je interieur krijgt in no-time een chique update. 

FILOU_DARK_BLUE_CAMPAIGN_PORTRAIT_04.jpg

Sophisticated Green
Groentinten bereiken dit seizoen een absoluut hoogtepunt. Van diep olijfgroen tot mosgroen: de tinten zijn spannend, intens én uit de natuur gegrepen. Als beeldschone bonus is diepblauw aan deze groentinten toegevoegd.

ACCESSOIRES_OPULENT_OCHRE_CAMPAIGN_02.jpg

Tempting Terra
Chili zet je interieur dit seizoen in vuur en vlam! Onder de naam Tempting Terra betoveren deze en andere warme aardetinten als terra, bruin, koper en terra roasting dust de slaapkamer. ESSENZA weet hoe ze deze kleuren pas echt kan laten sprankelen en combineert ze met diepwinters roze en paarsachtige tinten. 

The female icon
Van Doutzen Kroes en Vivienne Westwood tot de Griekse godin Aphrodite en Lady Diana: deze sterke, onafhankelijke vrouwen mét duidelijk eigen stijl waren een grote inspiratiebron voor ESSENZA. En dus zijn de dessins dit seizoen naar deze en andere bekende vrouwen vernoemd. Een ode aan de vrouw in het algemeen en aan deze inspirerende iconen in het bijzonder! Want meer dan ooit wordt dit het seizoen van de vrouw.
Met de opvallende portretfoto’s brengt ESSENZA een ode aan de Nederlandse heritage én aan de vrouw. De kanten kraag is een knipoog naar de klederdracht uit de Gouden Eeuw: historisch erfgoed in een hedendaags jasje!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide