Positivity for your home!! Geef je interieur een flinke dosis optimisme met de nieuwste trenditems van ESSENZA! Laat je verleiden door kunstzinnige art nouveau-dessins of door een eclectische mix van bloemenprints. Wat al onze thema’s dit seizoen gemeen hebben? De materialen zijn nog hoogwaardiger, dessins nog sprekender en details en kleuren nog uitbundiger. Alles kan en mag deze zomer! Zo wordt thuis pas echt dé plek waar je de dagelijkse drukte achter je laat om even helemaal op te laden.

 

essenza-bedtextiel-voorjaar-2018--68.jpg

Trend: Boutique
Ultieme luxe, exotische bloemen, sprekende details en chique afwerkingen zijn dé sleutelwoorden van het Boutique trendthema van ESSENZA. Met als inspiratie: onze eigen Hollandse Meesters! In deze luxe trend spelen we met materialen als fluweel en fake fur, verschillende texturen en mooie pipings. Natuurlijk gebruiken we daarbij dé trendkleuren du moment: vooral roze is dit seizoen hotter dan hot en dus alom aanwezig!

essenza-bedtextiel-voorjaar-2018--55.jpg

Trend: Collector
In het trendthema Collector ontdek je een experimentele clash van culturen, materialen, patronen en kleuren. ESSENZA inspireert je om jouw persoonlijke stijl te creëren. Mix & match botanische prints met vintage, eclectisch of etnic chic: whatever works for you!    

essenza-bedtextiel-voorjaar-2018--37.jpg

Premium
Adem diep in en vind jouw balans tussen de zachte tinten, luxe materialen en rustgevende dessins in het Premium label. Maar dan wel à la ESSENZA met verrassende details als ruches, pomponrandjes en zilverprint. In slaap vallen was nog nooit zo stylish!

essenza-bedtextiel-voorjaar-2018--29.jpg

Casual
When nature calls… geeft ESSENZA Casual het antwoord. Het Casual label showt dit seizoen de liefde voor de aarde met rustgevende, natuurlijke tinten en poederroze als trendy highlight. Voel je ‘s nachts voor even één met de natuur met dit rustieke thema.

essenza-bedtextiel-voorjaar-2018--05.jpg

Badcollectie
Een chique toevoeging aan je badkamer is de Fleur handdoek – nu ook verkrijgbaar in poederroze! Ben je net zo’n fan van de Fleur print als wij? Bekijk dan ook de nieuwe collectie tassen en toilettassen met deze rijke bloemenprint. Vrouwelijk, fris én stijlvol!

Ook leuk om te lezen