Gepubliceerd: 21-02-2023 15:48
760
Essenza bedtextiel voorjaar 2023

De lente/zomer 2023 collectie van Marc O'Polo Home bevat natuurlijke premium kwaliteiten zoals GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gerecycled kasjmier en Tencel™ Lyocell en brengt fijne details, authentieke patronen en texturen in een breed scala aan bed- en huistextiel en accessoires. Voor tijdloos comfort en modern design. In de onmiskenbare Scandinavische stijl van het merk. Om momenten thuis om te zetten in herinneringen.

Essenza bedtextiel voorjaar 2023

De nieuwe lente/zomer '23 collectie van Marc O'Polo HOME bestaat uit twee collectie thema's die kleur en inspiratie geven: "Tactile Sun" is geïnspireerd op de warmte van de aarde en de kleuren van de zomer. Het thema staat voor optimisme en innerlijke rust. "Garden of Sweden" richt zich op zichtbare en tastbare frisheid en is gebaseerd op het gelijknamige collectie overkoepelende thema van Marc O'Polo. Het laat de rijke natuur in al haar sterke groene en blauwe facetten zien.

Tove

Dit beddengoed drukt de Scandinavische eenvoud perfect uit. Het is gemaakt van enzymen gewassen biologisch katoen perkal, is GOTS-gecertificeerd en voorzien van een eenvoudig Marc O'Polo label. Schoon, sober en tijdloos. "Tove" is geweven met een hoog aantal draden en is daarom bijzonder duurzaam, slijtvast en toch zacht. In zacht geel, licht blauw, sterk groen en helder wit.

banner-woontrends-2024-mag.png

Torre

De plaids en kussens van fijn biologisch katoen/linnen gaan uit van de "Artisanal Yarn" gedachte en geven een authentieke handgemaakte look dankzij een speciale jacquard weeftechniek met gekleurde inslag en natuurlijk scheringgaren. De kussenvulling is gemaakt van gerecycled polyester. Het buitenmateriaal is gemaakt van OCS-gecertificeerd biologisch katoen.

Ribban

De perfecte aanvulling op de "Torre" plaids en kussens zijn onze Ribban kussens. Ook gemaakt van een biologisch katoen/linnen mix - OCS gecertificeerd - zijn ze de ideale metgezel op en naast het bed. Het speciale geweven effect zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een authentieke afwerking.

Hanne

Big Bloom. Fijn GOTS gecertificeerd biologisch katoen satijn. Met grote, veelkleurige bloemenprint. Verkrijgbaar in twee kleurrijke versies. "Lichtgeel", dat een zacht en verwarmend effect heeft, en sterk "Levendig Groen".

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide