1145
Een duurzame start met gerecyclede dekbedden en handdoeken van HEMA

Terug van vakantie en zin in een frisse start? Met de nieuwe dekbedden en handdoeken van HEMA, gemaakt van gerecycled materiaal, ben je er straks helemaal klaar voor. Wat lekker zacht voelt als katoen is eigenlijk een combinatie van katoen en polyester, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Afdrogen en slapen heeft nog nooit zo goed gevoeld. Fijn voor jou en fijn voor de wereld.


 
Slapen onder een deken van flessen 
Een super duurzaam dekbedovertrek door een combinatie van BCI katoen en gerecycled polyester. Het dekbedovertrek bevat tot wel veertien PET flessen. Deze combinatie zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel onder de lakens. Ook geeft het overtrek je slaapkamer een frisse wind door zijn hippe luipaarddessin.  

Handdoeken van gerecycled materiaal 
De nieuwe handdoeken van HEMA zijn niet alleen zacht en voordelig, maar ook nog eens heel duurzaam geproduceerd. Had jij ooit gedacht dat je jezelf kon afdrogen met de (fris)drankflessen die je zelf hebt gebruikt? De handdoeken zijn gemaakt van katoen met gerecycled PET-materiaal(rPET). Een handdoekenset van vier stuks bevat ruim zes plastic flessen. De nieuwe handdoeken zijn verkrijgbaar in de kleuren  wit, donkergrijs en groen.