1140
Een blauwtje lopen? Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen.

Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen. De basis van deze trend is een tonaal kleurgebruik. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen krijgt de slaapkamer een klassieke, landelijke of juist moderne uitstraling. Met de toevoeging van lichtere blauwtinten creëer je een zomerse touch.

 

Bijzonder opvallend is het dekbedovertrek Hawaï Blue in de nieuwe kwaliteit 100% katoen jersey. Deze zachte stof voelt aan als je favoriete t-shirt en de stretch eigenschappen geven een maximaal comfort. In warme nachten biedt jersey een fijn en zacht gevoel. Tenslotte ook erg belangrijk: strijken is niet nodig.

Bedding House, producent van bed- en badtextiel, viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf is met hoogwaardige en duurzame collecties uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en is inmiddels wereldwijd in meer dan twintig landen actief.

De collectie van KAAT Amsterdam heeft tal van bijzondere bijpassende kussens. Het kussen Hesper Blue laat zich heel mooi combineren met het Hawaï Blue dekbedovertrek.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners