Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen. De basis van deze trend is een tonaal kleurgebruik. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen krijgt de slaapkamer een klassieke, landelijke of juist moderne uitstraling. Met de toevoeging van lichtere blauwtinten creëer je een zomerse touch.

 

Bijzonder opvallend is het dekbedovertrek Hawaï Blue in de nieuwe kwaliteit 100% katoen jersey. Deze zachte stof voelt aan als je favoriete t-shirt en de stretch eigenschappen geven een maximaal comfort. In warme nachten biedt jersey een fijn en zacht gevoel. Tenslotte ook erg belangrijk: strijken is niet nodig.

Bedding House, producent van bed- en badtextiel, viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf is met hoogwaardige en duurzame collecties uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en is inmiddels wereldwijd in meer dan twintig landen actief.

De collectie van KAAT Amsterdam heeft tal van bijzondere bijpassende kussens. Het kussen Hesper Blue laat zich heel mooi combineren met het Hawaï Blue dekbedovertrek.

Ook leuk om te lezen