1696
Een blauwtje lopen? Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen.
Gepubliceerd: 30-04-2019

Met de dekbedovertrekken uit de story Blue Note zul je zeker geen blauwtje lopen. De basis van deze trend is een tonaal kleurgebruik. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen krijgt de slaapkamer een klassieke, landelijke of juist moderne uitstraling. Met de toevoeging van lichtere blauwtinten creëer je een zomerse touch.

 

Bijzonder opvallend is het dekbedovertrek Hawaï Blue in de nieuwe kwaliteit 100% katoen jersey. Deze zachte stof voelt aan als je favoriete t-shirt en de stretch eigenschappen geven een maximaal comfort. In warme nachten biedt jersey een fijn en zacht gevoel. Tenslotte ook erg belangrijk: strijken is niet nodig.

inspiratiebrochures1.png

Bedding House, producent van bed- en badtextiel, viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf is met hoogwaardige en duurzame collecties uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en is inmiddels wereldwijd in meer dan twintig landen actief.

De collectie van KAAT Amsterdam heeft tal van bijzondere bijpassende kussens. Het kussen Hesper Blue laat zich heel mooi combineren met het Hawaï Blue dekbedovertrek.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide