621
De Essenza home collectie; dat wordt lastig opstaan deze winter!
Gepubliceerd: 23-08-2023

In de winter is het natuurlijk altijd al iets lastiger om je bed uit te komen, de dagen zijn guur en koud en de regen tikt wellicht tegen de ramen. Helaas gaan wij het er niet makkelijker voor je op maken. De nieuwe Essenza home collectie is namelijk zo mooi én comfortabel dat het komende winter helemaal een uitdaging wordt om je heerlijke bed te verlaten. Toch brengen we deze prachtige collectie met de verschillende lijnen graag bij je onder de aandacht. Voor een eerste sneak preview; denk aan een oud landhuis, met authentieke details, stijlvolle allure, en mét de nodige romantiek.  

Laat je omarmen 

De Essenza home collectie van de herfst en winter 2023 omarmt je bijna letterlijk. De collectie zit vol iconische prints gecombineerd met de klassiekers van Oude Meesters. Van het Rijksmuseum tot het Mauritshuis en ook de Arts and Crafts beweging, er is niet geschuwd om inspiratie te halen uit de tijd van toen. Er is gekozen voor ambacht en verfijning boordevol handgemaakte details. Een collectie waar we een vleug Art Nouveau in herkennen, een kunststroming vol dramatiek uit het begin van de vorige eeuw. Hier werd veel gebruikgemaakt van gestileerde bloem- en vogelmotieven en gestileerde bloemen. Dit gecombineerd met fijne effen uni tinten zorgt voor een optimale balans.  

Balans en harmonie 

Binnen de Deep Balance lijn van Essenza staan diverse blauw en groentinten centraal. Dit gecombineerd met kleine kleuraccenten van kobalt en limoengroen. Deze combinatie zorgt voor een gevoel van optimisme maar wel met een rustgevend gevoel. De lijn Society of Harmony straalt kracht en vertrouwen uit. De lijn bestaat uit gebalanceerde kleuren waar binnen niet geschuwd wordt kleur te bekennen door gebruik van roze, rood en paars.  

inspiratiebrochures1.png

Goed geprint 

Binnen de collecties van Essenza zijn ze niet bang om prints te gebruiken, hiermee komen ze tot een klassieke maar ook expressieve collectie. Geïnspireerd door kunst, de natuur, cultuur en kleur, altijd met de vertrouwde hoge kwaliteit van Essenza . Zo is de Karli print een design van een iconische bloemenprint die we inmiddels van Essenza kennen. Je moet het maar durven, een combinatie van verschillende Oude Meesters. Dan is er ook de Leila Print, het moderne zusje van de print Karli. Gemaakt van drie hoofdkleuren krijgt de print een totaal andere look en voelt deze eigentijds maar toch klassiek aan. 

Te veel om op te noemen 

Dan zijn er nog vele andere prachtige prints binnen de winter- en herfstcollectie 2023 van Essenza . Van de decoratieve ornamentele print Tesse, tot het borduurwerk van Maen. Allemaal even prachtig waardoor er acuut keuzestress ontstaat. Want ook Issadore (ornamentale florale prints) en Odilia met haar prachtige tafelkleden zijn waanzinnig. Kortom, alle reden om snel een blik te werpen op de Essenza herfst en winter 2023 slaapkamercollectie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide