2661
Dé dekbedovertrek-trends van lente 2018

Wat er zo fijn is aan mooi beddengoed? Dat je de slaapkamer er in één klap een nieuwe look mee geeft. Wij doken in de nieuwste collecties en verzamelden de vier mooiste dekbedovertrek-trends.

 

essenza-fleur1.jpg

beddinghouse-colorful-garden1.jpg

Trend 1: weelderig & fleurig
Wie voorjaar zegt, zegt bloemen. Niet zo gek dus dat we deze veelvuldig terugzien in dekbedovertrekken. Vooral grote, weeldige bloemenprints geïnspireerd op oude kunstwerken maken een comeback. Hier word je toch vrolijk van?

damai-muna.jpg

walra-odd-twins.jpg

Trend 2: grafisch & subtiel
Grafische prints blijven on trend, maar worden steeds subtieler en minimalistischer. Denk aan prints met kleine plusjes, vrolijke spikkels en dunne lijnen. Perfect om rust in de slaapkamer te bewaren, zonder dat het saai wordt.

marjolein-bastin.jpg

essenza-cyrah.jpg

Trend 3: natuurlijk & botanisch
We vallen misschien in herhaling, maar de botanische trend is nog steeds een blijvertje. Ook in de slaapkamer. De nieuwste collecties zitten boordevol natural beauties met mooie plantenprints. Als dat geen rust in de slaapkamer brengt!

walra-new-vintage.jpg

vandyck-purity.jpg

Trend 4: effen & nonchalant
Een effen dekbedovertrek blijft een all-time favorite. Vooral stonewashed katoen zien we veel terug en zorgt voor een nonchalante look in de slaapkamer. Liever toch nét iets extra's? Ga dan voor effen beddengoed met kanten randjes, romantische rouches en speelse franjes.

Meer inspiratie en bijpassende dekbedovertrekken vind je hier.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners