3514
Covers & Co voorjaar 2018

Kids dromen weg bij die ene vakantiedag waarin ze op zoek gingen naar visjes en krabjes in de zee. Het thema Animals is dit jaar cooler dan ooit: de katten hebben een grote zonnebril op en de lammetjes kijken stoer de camera in. Echte avonturiers kiezen voor Urban en reizen af naar Lissabon, the place to be dit jaar. Of ga gewoon lekker relaxed picknicken in het park en neem een grote hap uit die watermeloen of ananas. It’s Festival time babe!

  covers-co-bedtextiel-voorjaar-2018--18.jpg

Kids
Vissen, krabben, dolfijnen… Laat kids kennismaken met de spannende onderwaterwereld! Op dekbedovertrek Fishy zwemmen vissen in alle kleuren op hun gemakje in het water en op het witte dekbedovertrek Krabi zien we nog meer moois uit de zee: een vrolijk krabje, een dolfijn die een luchtsprong maakt en voor echte zeefanaten een reddingsboei en een anker. Ship ahoy! Te leuk zijn ook de kussens en gymtassen in de vorm van een krab of vis.

covers-co-bedtextiel-voorjaar-2018--29.jpg

Animals
Zijn er leukere katten dan deze op dekbedovertrek Cool Cats? We don’t think so! Van een hartjesbril tot een roze bril of een zwart-wit gestreepte: deze katten kijken net even anders de wereld in. Ben je dol op de lente? Dan wil je dekbedovertrek Lamsy niet missen. De lammetjes hierop zijn superknuffelbaar – al kijken ze wel erg ondeugend de camera in.

covers-co-bedtextiel-voorjaar-2018--08.jpg

Urban
Wie kan Lissabon weerstaan? Precies: niemand! De Portugese hoofdstad is super Insta worthy. Kijk maar naar die typische oude tram op dekbedovertrek Lisboa. Ben je meer van de Portugese muziek en droom je van zo’n speciale gitaar om wat deuntjes op te spelen? Dekbedovertrek Fado is één grote inspiratiebron. Nu alleen nog even een ticket naar deze waanzinnige bestemming kopen. Tot die tijd droom je gewoon weg in je slaapkamer.

covers-co-bedtextiel-voorjaar-2018--45.jpg

Festival
Summertime and the livin’ is easy. Deze zomer staat volledig in het teken van relaxen. Je hoeft alleen maar te kiezen uit de print Watermelon, Pineapple of Lemon! Alledrie superhip, supervrolijk en een gegarandeerde hit op Instagram. Niet alleen de dekbedden zijn supercool: op de hammamdoeken met ananas- of citroenprint wil je zeker gespot worden tijdens een zomerse picknick. Pictures please!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners