4505
Covers & Co najaar 2018: Go Wild

Covers & Co maakt het dit seizoen wilder dan ooit in de slaapkamer! Leeuwen, zebra’s, giraffen en apen bevolken de dekbedovertrekken in de Kids en Animals collectie. Maar spannende dingen komen niet altijd van ver: de Urban collectie laat zien hoe cool de grachtenpanden van Amsterdam zijn, helemaal als je er op zo’n hippe fiets langs crost. En love is in the air bij de Festival collectie: het regent hartjes en liefdesbriefjes op de dekbedovertrekken!Kids

AYLO_green_sfeer03_LR.png

In the jungle, the mighty jungle… leven de leukste dieren! Panters, leeuwen, olifanten en giraffen zijn lekker aan het chillen op het Axe dekbedovertrek, met pittige dierenprint aan de achterzijde. Op Aylo spelen cheeky monkeys in het groen en natuurlijk is hun favoriete snack de banaan nooit ver weg. De achterzijde van het dekbedovertrek is er zelfs mee bezaaid!

Animals

ROAR_blue_sfeer02_LR.png

Go wild or go home? Met deze COVERS & CO collectie haal je wilde dieren gewoon in huis! Luipaarden, zebra’s en giraffen maken er een dolle boel van in de slaapkamer. Roar! Of je nu voor dekbedovertrek Saren kiest met een elegante giraffe, Roar met een spannende luipaard of Oryn met een relaxte zebra, je haalt sowieso een echte eyecatcher in huis.

Urban

CHESS_multi_sfeer02_B_LR.png

Echte cool boys & girls weten het allang: Amsterdam is tha bomb! Wat is er nou cooler dan langs al die Insta-worthy grachtenpanden crossen zoals die op dekbedovertrek Chess te zien zijn? Maar dan wel met zo’n überhippe fiets als op dekbedovertrek Knox. Bezoek je de hoofdstad, dan doe je dat in stijl. Own the city!

Festival

LOVELINES_ecru_sfeer01_LR.png

Love is in the air! En zeg nou zelf: van liefde kun je nooit genoeg hebben. Op dekbedovertrek Lovelines zijn dan ook heel veel zwarte en goudkleurige hartjes door een liefdeslijn met elkaar verbonden. Wil je die ene cutie verrassen? Zo’n old school liefdesbriefje als op dekbedovertrek Loveletters is toch véél romantischer dan appen?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners