1297
Bedtextiel
Gepubliceerd: 06-11-2012 Laatste update: 18-12-2017

De veelzijdige collectie bed- en badmode van ESSENZA wordt gekenmerkt door zeer afwisselende stijlen. Daarom introduceert ESSENZA dit jaar vier verschillende labels: ESSENZA Trend, ESSENZA Design, ESSENZA Casual en ESSENZA Essenzials. Voor het seizoen herfst-winter 2012 komt ESSENZA met een uitgebreide nieuwe collectie van ESSENZA Trend, met maar liefst zes verschillende thema’s, en met het nieuwe, jonge en hippe label ESSENZA Casual

ESSENZA TREND
De nieuwe ESSENZA Trend collectie is samengesteld rond zes eigentijdse thema’s, van romantisch tot stoer, van kleurrijk tot naturel, van uitgesproken tot ingetogen

ANIMAL CLASSICS
Opvallend en uitdagend, met combinaties van diverse dierenprints in rood, zwart, bruin en wit. Gemaakt van flanel en katoensatijn.

inspiratiebrochures1.png

PURE NATURE
Een ode aan de natuur. Ingetogen tinten en op de natuur geïnspireerde motieven, waaronder vogels, veren en klassieke visgraatpatronen. Gemaakt van katoensatijn en geborstelde keperstof (brushed cotton twill).

ROMANTIC NOSTALGIA
Vrouwelijk en verleidelijk, nostalgie in een modern jasje. Zachte pasteltinten, romantische bloem- en kantmotieven. Gemaakt van katoensatijn.

MYSTIC GREEN
Fris en tijdloos, met een Scandinavische look. Koele groen- en blauwtinten, ruiten en strepen, grafische dessins afgewisseld met bloempatronen. Gemaakt van flanel en katoensatijn.

ORIENTAL TREASURES
Exotisch en eclectisch, met oriëntaalse dessins en patronen in warme kleuren, zoals oker en paars. Gemaakt van katoensatijn.

CASUAL SOCIETY
Stoer en grafisch. Mediterrane invloeden in donkere, warme tinten (bruin, blauw en zwart). Gemaakt van flanel, katoensatijn en geborstelde keperstof (brushed cotton twill).

Bekijk hier de nieuwste ESSENZA collecties

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide