2203
Koninklijk dromen

Op 28 januari jl. kondigde koningin Beatrix aan dat zij haar ambt op 30 april 2013 zal overdragen aan kroonprins Willem-Alexander. Koninginnedag zal dit jaar geheel in het teken staan van de troonswisseling. In de loop naar deze speciale gebeurtenis is de oranjekoorts al bij veel Nederlanders toegeslagen. Er worden Koningsspelen georganiseerd voor alle basisschool kinderen en er zijn diverse initiatieven van artiesten die een Koningslied willen maken. Ook verschijnen er overal souvenirs die te maken hebben met de troonswisseling en het Koningshuis.

De wens van onze koningin en nieuwe koning is dat alle Nederlanders op deze dag “samen dromen, dansen, zingen en spelen”. Covers & Co wil deze wens graag uit laten komen en ontwikkelde een Special Edition dekbedovertrek. Onder dessin Wilhelmus kunnen alle Oranjefans samen dromen in Koninklijke sferen.

Vanaf half april zal het dessin Wilhelmus, met een afbeelding van een enorme oranje kroon en de tekst van ons volkslied, te koop zijn. Het dekbedovertrek is speciaal voor de kroning geproduceerd in een beperkt aantal stuks. 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners