1796
Covers & Co  dekbedovertrek

Covers & Co maakt dit seizoen grootse dromen waar! Kids ontdekken het universum onder glow in the dark dekbedovertrekken met katjes en beertjes. Lievelingsdieren mogen gewoon mee naar bed met het thema Animals. Thema Urban laat grote dromers hun wereldreizen plannen: van actie in de sneeuw tot liefdesstad Parijs. Party girls kunnen ten slotte hun beautyslaapjes inhalen met het thema Festival. Chase your dreams!

slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-14.jpg

Kinderen kunnen met deze collectie heerlijk slapen in het magische universum, samen met de liefste dieren. Zo kunnen ze met de beertjes op dekbedovertrek Counting Stars op zoek naar de glow in the dark Grote Beer in het sterrenstelsel. Of dromen over prinsessen met de lieve katjes op het dekbedovertrek Dreaming Stars. De bijpassende items maken deze droomwereld compleet: een gymtas, speelgoedzak, plaid én een heerlijk zacht sierkussen in de vorm van een beer of kat (mét oortjes!).

Hoe fijn is het dat kinderen hun lievelingsdieren nu mee naar bed kunnen nemen om lekker samen te slapen. De stoere grafische vormen zorgen voor een hippe look. Het is alleen nog even kiezen. Worden het de schattige konijntjes op dekbedovertrek Cato en bijpassende gymtas Bunny? (Ze zien er zo zacht uit dat je ze bijna kunt aaien!) Of worden het toch de mooie paarden met hoefijzers voor goed geluk? 

Het is tijd om de wereld te ontdekken! Maar waar naartoe? Dat kunnen tieners heerlijk relaxt vanonder hun dekens ontdekken. Met dekbedovertrek Ski dromen ze over een stoere wintersportvakantie met ijswitte sneeuw vol actie. Houden ze meer van de stad? Dan kunnen ze metropool Parijs verkennen met dekbedovertrek Citymap of met de gigantische Eiffeltoren en zachtgroene lucht op dekbedovertrek Paris. De wereld ligt aan je voeten! 

Hello party girls! Hoge hakken, confetti en je favo lipstick: met dekbedovertrek After party gaat het feestje bij jou thuis tot in de late uurtjes door. En na een heerlijke beautyslaapje in dromenland, is het extra fijn wakker worden met dekbedovertrek Sunny Side Up. Verse jus, aardbeien en croissants… Zo’n ontbijtje op bed wil iedereen wel! Heb je nog meer me-time nodig? De quotes op dekbedovertrek Club Bed maken jouw relaxdagje extra fun. Dance all night, sleep all day!

slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-13.jpg
slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-09.jpg
slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-06.jpg
slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-04.jpg
slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-02.jpg
slaapkamer-covers-en-co-bedtextiel-najaar-2017-17.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners