1389
Bedtextiel
Gepubliceerd: 05-11-2012

Vrolijk en eigentijds. Dat is waar Covers & Co voor staat. Een uitgesproken collectie bestaande uit verrassende dessins voor een ongedwongen creatieve stijl in huis. De nieuwe collectie herfst/winter 2012 telt drie thema’s. Mix ’n Match, warm, fris en vrolijk, sprankelende kleurexplosies en een uitbundige mix van patronen, met verleidelijke namen als Carmen, Chloe, Joan en Bailey. Funny Animals, met exotische dierenprints en de aandoenlijke tronies van huisdieren, met grappige teksten als O My Deer! Boy oh boy, grafisch, sportief en stoer, in overwegend zwart-wit-grijs met opvallende rode of gele accenten, prints van oude sportfoto’s, een uitvergroot colbert met rode das en uitdagende teksten als “Growing old is mandatory, growing up is optional”.

VAN ES HOME

De collecties worden ontwikkeld en geproduceerd door Van Es Home, sinds 1961 toonaangevend producent en leverancier van modieuze homestyling producten. Naast de eigen merken Essenza en Covers & Co ontwikkelt Van Es Home producten voor licentiemerken als Marcel Wanders, PiP Studio en Marc O’Polo.

Bekijk de gehele collectie in ons album op Pinterest of Facebook.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide