1502
Beddinghouse Studio

De nieuwe collectie van Beddinghouse Studio neemt je mee op een road trip via het bruisende leven van de stad, naar de tropische sfeer van de jungle en het zomerse gevoel van het strand

Big City Lover
Big City Lover is een stoer dessin met een knipoog. De zwart wit strepen zijn helemaal van nu en de tekst met foto maakt het geheel net even anders. In de tekst ‘Big City Lover’ is een mooie skyline te zien. Door het zwart witte kleurgebruik past dit dekbedovertrek perfect in een trendy slaapkamer.

Paradise
Breng het tropische gevoel naar de slaapkamer met dekbedovertrek Paradise. De jungle trend was al langer te zien in de mode maar is nu ook helemaal hip voor in het interieur. Het frisse groen en de paradijsvogels geven dit dekbedovertrek een echt zomersgevoel. De tekst maakt het dekbedovertrek helemaal af. Met de kleuren groen, rood en blauw krijgt dit dekbedovertrek een jonge en stoere uitstraling. Zeer geschikt voor de hippe slaapkamer.

Summer Nights
Summer Nights is een zomers dekbedovertrek. De zomerse sfeer in combinatie met de vrolijke kleuren geven dit dessin een frisse uitstraling. Het dessin is opgebouwd uit geometrische vormen in combinatie met een tropische print, wat het tot een spannend geheel maakt. De pastelkleuren in combinatie met een zwarte tekst zorgen voor een jonge, hippe uitstraling. Dit dekbedovertrek fleurt iedere slaapkamer in een unieke manier op.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners