Kruip onder het visgraat motief in herfstachtige kleuren van Calgary. Het dekbedovertrek geeft je slaapkamer een frisse maar ook warme uitstraling. Het dekbedovertrek is verdeeld in drie banen van weefstructuur. Door het verloop van kleur valt Calgary direct op in de slaapkamer. Dit overtrek brengt de kleuren aqua, bluegrey en zeegroen in één overtrek.

 

Het oude vertrouwde ruitpatroon is bij Surrey in een nieuw jasje gestoken. Het dekbedovertrek heeft een vintage uitstraling door de opvallende kleurverloop van blauw naar groen. Door dit opvallende kleurverloop en prachtige weefstructuren is Surrey een fris winterovertrek. De speelse ruit van Surrey heeft een mooie weefstructuur en is van 100% zacht katoen.

Ruitpatronen zijn dit seizoen niet weg te denken uit het trendbeeld. Het heerlijke warme gevoel van een ruitpatroon in combinatie met de nieuwste trendkleur bluegreen maakt Stewart tot een stoer en verfijnd overtrek. Stewart is gemaakt van extra zacht flanel en geeft voldoende warmte tijdens de koude winternachten. Geen reden meer om je niet nog even om te draaien. Maak je slaapkamer winterklaar met het flanellen dekbedovertrek Southampton. Het overtrek is geïnspireerd op een Noors gebreide trui en opgebouwd uit banen. Door de opvallende kleurencombinatie van aqua blauw, grijs, antraciet en wit krijgt dit dekbedovertrek een winterse uitstraling.

Ook leuk om te lezen