1402
Klassiek dekbedovertrek
Gepubliceerd: 22-04-2014 Laatste update: 23-10-2017

De ruit laat zich dit voorjaar in verschillende gedaantes zien. Dekbedovertrek ‘Reefton’ is een patchwork-dessin opgebouwd uit een grafisch wieber-ruit patroon. In de wieber-ruiten zijn handgetekende stippenmotieven verwerkt. Door een variatie in formaten en tekentechnieken geven de stippen het dessin een extra speels karakter. Dit dessin is verkrijgbaar in Aqua Blue, Coral en Grey. ‘Westport’ is een dekbedovertrek met een opgeblazen klassieke ruit. Hierin wordt het klassieke pied-de-poule motief gecombineerd met horizontale strepen en diagonale weefeffecten. Het dek­bedovertrek krijgt hierdoor een jong en eigentijds karakter.

‘Oban’ is een prachtig klassiek dekbedovertrek met een verfijnde ruit. Het dessin heeft een tweetal kleurstellingen. De kleurstelling ‘Mint Green’ combineert mintgroen met taupe en zwart. In de zwar­te kleurstelling worden zandkleuren met zwart/grijs tonen gecombineerd. Stoere blokken met daarin diagonale strepen verwerkt, geven ‘Auckland’ een modern karakter. Dit dessin is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen, te weten: Coral, Aqua Blue, Black en Taupe

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide