3973
Auping slaapkamertrends voorjaar 2018

De voorjaarscollectie 2018 van Auping bestaat uit dekbedovertrekken met een witte basis voorzien van een rijk kleurenpalet; soms meerkleurig, soms tonaal. Naast zachtroze en groen, spelen geel en blauw een belangrijke rol binnen de collectie. De kleuren zijn harmonieus gecombineerd. Geometrische vormen, kenmerkend voor het Auping design, lopen als een rode draad door deze collectie.

 

Strepen, blokken en cirkels met als tegenhanger verfijnde structuren en patronen. Ook het kleurgebruik in de dekbedovertrekken is echt Auping: kleurvlakken en structuren worden gecombineerd - als lagen - toegepast. De kussenslopen hebben vaak een heel eigen ontwerp, passend bij het design van het bijbehorende overtrek.

Auping speelt met deze voorjaarscollectie in op de nieuwste trends. Zo zijn Archipelago en Twist gebaseerd op een strooidessin (als confetti die neergedwarreld is): energiek, fris, verfijnd en vrolijk. Ellipse en Cantata zijn voorbeelden van geometrisch patchwork: overlapping, collage en asymmetrisch design. Een andere trend is de streep; die komt terug in de Masonry, Calculus en Pacific. Deze overtrekken zijn helder, grafisch, stevig, regelmatig en duidelijk.

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners