1027
slaapkamer en bedtextiel

Koninklijke Auping bv introduceert de najaarscollectie 2016, bestaande uit acht dekbedovertrekken (Chambray, Fragment grey, Zaza Zoom, Irregular, Points, Solar en Georgia) en een sprei (Two Tone). Het is een gevarieerde collectie: van tijdloze basisovertrekken tot uitgesproken en gewaagde dessins. Alle items hebben wit en/of zwart als basis en zijn verrijkt met felle of pastelkleuren. De dessins zijn typisch Auping: er is gebruikgemaakt van uni kleurvlakken en van kleurvlakken met een structuurprint of regelmatig patroon. Verfijnd gebruik van tweekleurige weefsels en fijne structuurprints zorgen voor een optisch zacht en levendig effect. Geometrische dessins zijn gecombineerd met kleurverlopen en handgeschetste lijnen. Alle materialen voelen fijn aan en zijn door het gebruik van 100% katoen of 100% katoensatijn zacht in gebruik. Bovendien: alle overtrekken zijn extra lang, zodat je ze goed kunt instoppen.

 

Chambray - blue en grey
Door de kruising van verschillend gekleurde weefdraden lijkt dit dekbedovertrek vanuit ieder gezichtspunt van kleur te veranderen. Hierdoor ontstaan rijke schakeringen van blauw of grijs met afwisselend een warme gloed. De bijzondere afwerking met een jeanssteek langs de randen van het overtrek en de slopen geven het overtrek een stoere uitstraling. De kleuren blauw en grijs zijn all time favourites, en bovendien goed te combineren met andere dessins.

Fragment grey
De opvolger van de Fragment yellow en blue is de Fragment grey, een dessin met gelaagde geometrische vormen en een asymmetrisch kleurverloop van donkergrijs naar bijna wit. Het overtrek is een echte blikvanger en heeft een levendig effect. Het is dubbelzijdig: de voorzijde is verfraaid met een grafische print, de achterzijde heeft een effen, zachte zandkleur. Irregular
Een onregelmatig blokkenpatroon in sprekende kleuren voor de echte kleurbekenners siert de Irregular. Het overtrek is digitaal geprint en daardoor extra verfijnd. De zachtheid van de kleuren komt zo nog beter tot zijn recht. In dit dessin zijn kleuren als koraalrood en kobaltblauw toegevoegd: een knipoog naar de jaren '80 en de Memphisstijl. De achterkant van het overtrek heeft een geprinte structuur in een donkergrijze kleur.

Points
Typerend voor het Points overtrek is de verfijnde grafische print met zwart en blauw op wit. Optisch is het een strepenpatroon maar door het zachte kleurverloop - dat ontstaat doordat de banen uit vele kleine stipjes zijn opgebouwd - een bijzonder gedetailleerd dessin. De achterzijde heeft een effen grijsblauwe kleur. Dit combineert bijvoorbeeld goed met de Two Tone sprei in zwart.

Solar
Het ontwerp van Solar is geïnspireerd op lichtvlekken. De geometrische vlekken zijn geprojecteerd op een lijnenspel van zwart en wit en lijken met de hand geschetst. Hierdoor ontstaat een spannende tegenstelling. De kleurige lichtvlekken met roze en groene tinten geven het zwart/witte-lijnenspel weer een hele zachte uitstraling.Ontwerp Auronde: Frans de la Haye

Georgia
Een subtiel banen-dessin met een bijzonder optisch effect: de Georgia. De banen zijn opgebouwd uit verschillende structuren en grafische motieven die vloeiend in elkaar overlopen. Het gebruik van linnenstructuur in combinatie met een klein kleuraccent geeft dit dessin een eigentijdse twist.

Two Tone sprei black
Door het weven van twee kleuren garen ontstaan er twee voorkanten van de sprei: een lichte en een donkere. Doordat het gebruikte garen losser is van structuur ontstaat er een natuurlijk effect in een regelmatig patroon. De donkere kant heeft een mooie schaduwwerking als het geplooid valt.

Alle dekbedovertrekken van de Auping bedtextielcollectie zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen beginnen bij € 69,95. De collectie is vanaf begin oktober 2016 verkrijgbaar bij Auping Plaza's en via geselecteerde Auping dealers.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners