5517
Zwevend bed
Gepubliceerd: 17-11-2018

Het luxe Zweedse merk Carpe Diem Beds presenteerde onlangs een nieuw revolutionair bed. De geheel instelbare Vindö combineert vakmanschap, innovatie en techniek met een zwevend gevoel.

 

Carpe Diem Beds staat bekend om pionierswerk op het gebied van beddenconcepten. Dit najaar introduceert de beddenmaker uit Lysekil in Zweden het meest innovatieve bed ooit. In lijn met de nieuwe slogan van het merk ‘Let thenight set you free’, wil het merk het gevoel van vrijheid en futurisme vangen in combinatie met de ultieme vorm van comfort en technologie. Het resultaat is Vindö; een instelbaar bed, met een ingebouwde massagefunctie, dat lijkt te zweven.

inspiratiebrochures1.png

Het bed heeft geen traditionele poten. In plaats daarvan rust het bed op een centrale zuilenconstructie met een vloerelement onder een aangrenzend exclusief ontworpen tapijt. Door deze constructie wekt het Vindö bed de illusie te zweven. Het bed is bekleed met de kwalitatief hoogwaardige stof Zaragoza van het Designers Gilde.

Touch of tech
De innovatie van dit bed zit ‘m ook in de technologische ontwikkelingen. Het bed is uitgerust met een aangenaam nachtlampje onder het bed, dat naar behoefte op verschillende plaatsen kan worden gemonteerd. Vindöis bovendien gekoppeld aan een speciaal ontworpen app waarmee de positie, verlichting en massagefuncties van het bed gemakkelijk bediendkunnen worden. Daarnaast ondersteunt Vindö de laatste ontwikkelingen van Apple en Google, waardoor het bed zelfs met spraakbesturing kan worden geregeld.

bed
Carpe Diem Bedsheeft alle bedden uitgerust met een uniek, gepatenteerd Contour Pocket-systeem, dat zorgt voor de ultieme drukverlichting en een optimaal slaapcomfort. Vindö heeft dit systeem uiteraard en daarnaast beschikt dit nieuwe bed over een vibratiemassage, automatische nek- en lendensteun en instelbare hoofd- en voetensteunen. Vindö is een bed wat het lichaam daadwerkelijk revitaliseert!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide