220

Een boxspring is een optimale combinatie van design en comfort. Bovenop ligt een 9 cm dik topmatras met een kern van polyetherschuim en drukverlagend traagschuim. In het midden twee springmatrassen met pocketveren 240/m², verdeeld over 7 comfortzones en gevoerd met polyetherschuim. De basis bestaat uit twee gestoffeerde frames met praktische opbergruimte. Frames en springmatrassen bevatten duurzame bekleding. Incl. poten. Excl. hoofdbord. 180x200 cm.

 Meld je aan voor de JYSK nieuwsbrief en maak kans op deze geweldige JYSK GOLD C50 boxspring t.w.v. €1699* incl. praktische opbergruimte.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners