1511
Waarom de bedden van Auping zorgen voor een perfecte nachtrust

Auping bedden staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ze zijn afkomstig van een oer-Hollands merk die al meer dan honderd jaar bestaat. De bedden  zorgen voor comfort en een goede nachtrust. Goed slapen is namelijk ontzettend belangrijk. Daardoor sta je elke ochtend fris en fruitig op. Met een fijne nacht op het juiste matras ben je vol energie klaar voor een mooie dag.

Welke voordelen bieden Auping bedden naast comfort en kwaliteit nog meer?

De lange geschiedenis van Auping
Voor boxsprings en matrassen van hoge kwaliteit moet je bij Auping zijn. De geschiedenis van dit bedrijf gaat bijzonder lang terug. Het werd in 1888 opgericht door een voormalig smid genaamd Johannes Auping. Hij kreeg de opdracht om hygiënische ziekenhuisbedden te maken. Auping kreeg een fantastisch idee en besloot een bedbodem van gevlochten ijzerdraden te maken. In eerste instantie waren er echter geen machines aanwezig om dit te realiseren. Daardoor besloot de ingenieuze smid om de machines zelf te produceren. Dit bleek uiteindelijk een gouden zet. In de twintigste eeuw werd Auping een van de grootste beddenfabrikanten van Nederland. Zelfs de koninklijke familie ligt graag op een van de bedden van Auping. Daardoor mag het bedrijf het predicaat ‘Koninklijke Auping’’ dragen. Anno 2018 is Auping niet meer weg te denken uit Nederland. Het bedrijf richt zich op bedden van goede kwaliteit waar meestal een vrij hoog prijskaartje aan hangt. Zo zijn er zowel Auping bedden van 500 euro als 15.000 euro te koop. Voor elk budget en voor elke smaak is er wel een exemplaar verkrijgbaar.

Bescherming voor je matras
Het is fijn om te overnachten in een mooie slaapkamer met een fijn bed. Met een van de Auping bedden moet dit zeker lukken. Ze bevatten vaak diverse extra’s. Zo kun je overwegen om een zogeheten topmatras te kopen, beter bekend als de ‘topper’. Dit is een dun matras die je bovenop je gewone matras kunt leggen. Het is ongeveer 3 tot 12 centimeter dik en zorgt voor net een beetje meer comfort. Daarnaast heeft de topper een goede ventilerende werking en beschermt het jouw matras. Daardoor gaat het matras langer mee dan ooit.

De filosofie van Auping
Auping werkt volgens een speciale filosofie. Zo worden de Auping bedden gemaakt met speciale materialen die moeten zorgen voor ultiem slaapcomfort. Daarbij gebruikt het bedrijf zeer moderne technieken. Deze materialen en technieken moeten ervoor zorgen dat je beter draait in je slaap. Daarnaast bevatten de boxsprings en matrassen van Auping voldoende ventilatie, om ultiem ligcomfort te garanderen.

Prijzen van Auping bedden
Wees je tijdens het kijken naar Auping bedden bewust van het feit dat je een iets hoger budget moet hebben.  Tegenover de vrij hoge prijs van een gemiddeld Auping matras staan een aantal voordelen. Zo zijn alle producten van dit merk gemaakt door professionals die alles weten van slaapcomfort.  Zo heb je de keuze uit diverse soorten matrassen die aansluiten bij verschillende slaaphoudingen. Kies daarnaast voor een matras dat aansluit bij jouw lengte.  Een groter matras is bijvoorbeeld zeer geschikt voor langere personen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een Auping matras kiest waarop jouw lichaam elke nacht lekker uitrust.

Drie populaire bedden van Auping
Wie weet heb je de knoop doorgehakt en besloten om een van de Auping bedden aan te schaffen. Dit merk heeft drie zeer populaire boxsprings in het assortiment, namelijk de Criade, Kiruna en Original. Ze zorgen alle drie voor een goede nachtrust, maar verschillen ook op bepaalde punten. Zo staat de Criade bekend om de verschillende kleuren en stoffen die je kunt kiezen voor de bx. Ook mag je zelf de kleur van het hoofd- en voetbord bepalen. De Auping Original is een goede keuze wanneer je graag een bodem en matras wenst die aansluiten bij jouw lichaam. Zo worden ze ontworpen naar jouw lengte, zodat je altijd goed ligt. Daarnaast heeft de Original een spiraalbodem en een fijn boxspringmatras. Een van de populairste bedden van Auping is echter de Kiruna. Deze boxspring staat bekend om zijn luxe uitstraling en kost dan ook veel geld. Daar staat tegenover dat dit bed door de hoge kwaliteit lang meegaat. Van Auping bedden kun je dan ook jarenlang genieten. 

Wanneer je weet wat je fijn vindt én wat goed voor je is, kun je op zoek naar de matras die perfect bij je past. De kwaliteitsmatrassen van Auping worden met de hand gemaakt in Deventer en geven je ultiem slaapcomfort. Bij ons kan je kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatras, in diverse breedtes, lengtes en hardheden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners