1220
Vi Spring

Vi-Spring, de Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, tilt comfort naar een hoger niveau met de nieuwe ‘Heaven’ collectie. Deze collectie van vier luxueuze topmatrassen sluit aan bij de reguliere matrassen van Vi-Spring en draagt bij aan een goede nachtrust. Daarnaast introduceert Vi-Spring, een nieuwe collectie comfortabele hoofdkussens.

‘Heaven’ collectie topmatrassen

Met de lancering van deze collectie topmatrassen voegt Vi-Spring een extra laag luxueus comfort toe aan de matrassen. Een topmatras, ook wel topper genoemd, ligt bovenop een regulier matras en zorgt voor extra zachtheid zonder afbreuk te doen aan de gepersonaliseerde ondersteuning. De toppers uit de Heaven collectie zijn gevuld met de fijnste natuurlijke vezels, zoals 100% Britse vlieswol, Zuid-Amerikaanse paardenstaart en katoen. De Heaven collectie zorgt ook voor extra bescherming van de reguliere matras. Door het gebruik van natuurlijk hypoallergene vullingen, zijn de toppers bestand tegen huisstofmijt en bevorderen ze een schone, gezonde slaapomgeving. Ze zijn gemakkelijk fris en schoon te houden door ze buiten te hangen om te luchten. De collectie bestaat uit Dream, Heaven, Heaven Luxury en Heaven Luxury Supreme. Zoals alle producten van Vi-Spring wordt de Heaven-collectie volledig op maat gemaakt.

Kussens van groot belang voor perfecte nachtrust

Naast de ‘Heaven’ collectie breidt Vi-Spring haar beddencollectie uit met een collectie comfortabele hoofdkussens. Voor een goede nachtrust is ook het kussen waar je op slaapt van groot belang. Een goed kussen zorgt voor een optimale en complete steun van de ruggengraat en vermindert spanning en hoofdpijn zodat je je beter uitgeslapen voelt. De kussencollectie van Vi-Spring is beschikbaar in drie maten: standaard (74 cm x 48 cm), king size (91 cm x 50 cm) en vierkant (65 cm x 65 cm).

De kussens zijn gevuld met vier verschillende natuurlijke materialen: dons en veren van zowel ganzen als eenden. Ook in deze collectie komt het gepersonaliseerde karakter van Vi-Spring terug. De ideale zachtheid kan gekozen worden uit verschillende combinaties van de materialen; dons zorgt voor zachtheid, veren voor extra stevigheid. De slaaphouding is bij deze keuze van belang, als je op je buik of op je rug slaapt heb je een zachter kussen nodig dan wanneer je op je zij slaapt. De Vi-Spring kussens zijn bekleed met 100% kwaliteitskatoen in Jacquardmotief, een design geïnspireerd op de natuur.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners