Tijdens de Woonbeurs presenteerde Swiss Sense een aantal noviteiten. Nieuw in het programma zijn de modellen 7200, 4650, 4200 en de 3650. Swiss Sense gebruikt in haar producten natuurlijke materialen. Deze zorgen voor een duurzaam en gezond product.

Sense 7200
Een royale boxspring die luxe uitstraalt en uitnodigt om lekker lang te slapen. Stevig hoofdbord met stijlvol afgeronde hoeken dat helemaal doorloopt tot de grond. Door de combinatie met de aluminium pootjes ontstaat er een luchtig totaalplaatje.

Sense 4650
De Sense 4650 combineert een traditioneel handgenopt hoofdbord met het optimale comfort van een boxspring, uitgevoerd in de meest exclusieve stoffen.

Sense 4200
Een complete boxspring die opvalt door zijn eenvoud. Alles is hier gericht op lekker slapen.

Sense 3650 Het gecapitonneerd hoofdbord geeft deze boxspring een vleugje romantiek. Maar door de robuuste vormgeving is deze boxspring een modern bed dat in vele omgevingen goed tot zijn recht zal komen.

Stoffen
Swiss Sense heeft met zorg een aantal kwalitatief hoogwaardige stoffen geselecteerd welke op de nieuwe modellen kunnen worden toegepast. Er is keuze uit diverse kleuren.

Uitvoeringen
Alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering en zijn voorzien van het gepatenteerde Swiss Sense Pullback Systeem.

Verder zijn al deze boxsprings opgebouwd uit 2 boxspringbodems gecombineerd met gestoffeerde pocketvering matrassen, welke zijn ingedeeld in diverse ergonomische comfortzones. Tevens zijn deze matrassen voorzien van een comfortabele afdeklaag en afritsbare tijk. Het topmatras is vervaardigd uit een afdeklaag naar keuze en garandeert extra ligcomfort.

Pullback systeem
Ook de nieuwe modellen zijn uitgerust met het pullback-systeem, waardoor deze Swiss Sense boxsprings zich onderscheiden in comfort en bedieningsgemak. Het pullback-systeem regelt de traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde van de boxspring. De elektrisch verstelbare boxspring wordt met een eenvoudige handeling in een comfortabele positie gebracht. De verstelbare boxspring biedt optimale steun onder rug en benen. Daarbij blijft het hoofdeinde altijd op zijn plaats en is het nachtkastje in elke positie uitstekend bereikbaar.

Kenmerken
• Traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde 

• Bij elke verstelling blijft het hoofdeinde altijd naast het nachtkastje 

• Comfortabele positie voor optimale steun onder rug en benen


Ook leuk om te lezen