7215
Swiss Sense nieuwe mix&match collectie met vtwonen

Swiss Sense, specialist op het gebied van slaapcomfort, introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen, het grootste woonmerk van Nederland. De Lifestyle by vtwonen collectie heeft een eigentijdse, slanke look en bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires die passen bij elke slaapkamerstijl. 

Want vrijwel alles uit deze nieuwe collectie is te mixen en matchen: van hoofdbord, stofkeuze en kleurstelling tot het type pootje en de kleur van het frame. De nieuwe collectie, die vanaf eind december verkrijgbaar is bij Swiss Sense, is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Swiss Sense en vtwonen.

Boxspring Thyme uit Lifestyle by vtwonen collectie Swiss Sense 1.jpg

Nieuwe collectie: een verrassend rank en kleurrijk uiterlijk
Swiss Sense en vtwonen hebben hun krachten gebundeld en samen een compleet nieuwe collectie ontwikkeld. Het resultaat is een ranke, kleurrijke en eigentijdse slaapcollectie die je naar jouw smaak en stijl samenstelt. De stevige basis van de collectie wordt gevormd door een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De verschillende hoofdborden geven de boxsprings een eigen stijl en gezicht. Afgeronde randen en hoeken, blinde stiknaden, capitonnering of juist strak en stijlvol. 

Boxspring Sage uit Lifestyle by vtwonen collectie 1.jpg

Mix en match voor een favoriete slaapstijl - van hoofdbord tot poten
De Lifestyle by vtwonen collectie is gebaseerd op vijf slaapstijlen van vtwonen: Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic. De collectie bestaat daarom uit vijf eigenzinnige boxsprings -Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger - die passen bij één van de vijf slaapstijlen. De drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de collectie compleet. Alles uit deze collectie is naar eigen smaak te mixen en matchen, waardoor je jouw favoriete slaapstijl eenvoudig tot leven brengt. Van hoofdbord, framekleur, en poten tot stofsoort en –kleur. Dat geldt voor de boxsprings, maar ook voor de nachtkastjes en voetenbank. Door te combineren ontstaat er een perfecte match. Of juist bewust niet, want ook dat is mogelijk. Je kiest immers je eigen stijl. 

Boxspring Cinnamon uit Lifestyle by vtwonen collectie Swiss Sense 2.jpg

Naast het design van de boxspring, is ook het slaapcomfort zelf samen te stellen door te kiezen voor een matras en topper die het beste bij jouw lichaam en slaaphouding passen.

Martine Ansems, Manager Marketing Communicatie bij Swiss Sense: “Wij geloven dat je het lekkerst slaapt op een bed in een omgeving die op jouw lijf is geschreven. Niet alleen qua slaapcomfort, maar vooral ook qua uitstraling. vtwonen is een prachtig merk met een eigen gezicht en een grote fanbase. Zij zijn ongelooflijk sterk in het creëren van aansprekende en toegankelijke interieurstijlen en ze geloven, net als wij, in de kracht van mix & match. Door onze krachten te bundelen, hebben we een collectie neergezet die voor iedereen een optimale en unieke slaapervaring creëert.”

Boxspring Pepper uit Lifestyle by vtwonen collectie Swiss Sense 1.jpg

Tanja Saarberg, Formule Manager vtwonen: “Met de jarenlange ervaring van Swiss Sens als beddenmakers en de expertise van vtwonen op het gebied van stijl en trends bieden we iedereen de mogelijkheid om precies die slaapkamer te creëren, die past bij jouw persoonlijke (woon)stijl.”

Prijs en beschikbaarheid
De boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, vanaf €1.260,- (Boxspring Thyme, afmeting 140x200cm). De nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie is vanaf eind december 2018 verkrijgbaar in de Swiss Sense winkels in zowel Nederland als België en online. Kijk voor meer informatie over de nieuwe collectie op lifestyle.swisssense.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners