6307
Swiss Sense nieuwe beddencollectie: Balance
Gepubliceerd: 20-08-2019 Laatste update: 17-12-2021

Swiss Sense breidt haar assortiment uit. Vanaf vandaag voegt de slaapaanbieder een nieuwe collectie bedframes (bedden) en slaapkamermeubels aan haar bestaande assortiment boxsprings en matrassen toe. Dankzij de nieuwe 'Balance collectie' kunnen consumenten in Nederland vanaf nu voor alles op het gebied van slapen terecht bij Swiss Sense. Vlaanderen volgt hierna snel.

Natuurlijk ontwerp brengt rust in de slaapkamer
De nieuwe Balance collectie bestaat uit een serie bedframes, nachtkasten, commodes en kledingkasten, die zijn ontworpen om rust te brengen in de slaapkamer. Het ontwerp van de collectie is geïnspireerd op de eenvoud en rust van de natuur. Het overgrote deel van de items uit Balance collectie is gemaakt van hoogwaardig eikenhout. De vier bedframes van massief eikenhout hebben ieder een eigen, karakteristiek en onderscheidend ontwerp, allen luchtig en uitgebalanceerd. Van het minimalistische ontwerp van bedframe Focus met massief eikenhouten poten of het klassieke en tijdloze lijnenspel van bedframe Timeless, tot het zachte uiterlijk van Pure met zijn afgeronde hoeken of het ruwe en industriële design van Raw. Contrasterende, zwart stalen details geven de collectie een strakke en eigentijdse look. De eikenhouten nachtkast, -tafel, commode en kledingkast maken de slaapkamer compleet.

Bedframe-Minimal-Balance-collectie-Swiss-Sense.jpg

inspiratiebrochures1.png

Naast eikenhouten bedden en slaapkamermeubels bestaat de Balance collectie ook uit items met een eiken-look. Bedframes Minimal en Elegant hebben een melamine afwerking en zijn hierdoor, net als de hierbij passende slaapkamermeubels, krasvast en onderhoudsvrij. De fijne, natuurgetrouwe houtnerfstructuur in de afwerklaag heeft de uiterlijke kenmerken van eikenhout en zorgt voor datzelfde natuurlijke gevoel in de slaapkamer.

Creëer een eigen stijl
Omdat geen smaak hetzelfde is, zijn alle eikenhouten items uit de Balance collectie zelf samen te stellen. De keuze uit verschillende hoofd- en voetborden, vier typen poten en zes kleuren eikenhout – puur en onbewerkt, maar ook gelakt of geolied – maken het mogelijk voor iedere stijl een bed en bijpassend meubel te creëren. De eiken-look items zijn al samengesteld en in twee kleuren verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De bedframes uit de Balance collectie zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. De Balance collectie is vanaf vandaag in de Swiss Sense winkels in Nederland en online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de nieuwe collectie en prijzen op www.swisssense.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide