4355
Swiss Sense introduceert nieuwe matrassencollectie
Gepubliceerd: 22-10-2019

Swiss Sense introduceert de nieuwe Gazella matrassencollectie. Een nieuwe collectie, bestaande uit dertien verschillende matrassen die zijn onderverdeeld in drie toegankelijke categorieën op basis van comfort, ventilatie en ondersteuning. Omdat ieder lichaam anders is, zijn alle matrassen uit deze nieuwe collectie bovendien verkrijgbaar in verschillende varianten, hardheden en afmetingen. Zo is er voor iedere slaapwens een optimale oplossing. De matrassen zijn onder meer voorzien van vernieuwde kernen, die zich aanpassen aan de contouren en het gewicht van het lichaam.

Een matras voor ieder lichaam
Omdat slaap heel persoonlijk is, is de nieuwe Gazella collectie ontwikkeld aan de hand van consumentenonderzoek. Op basis van de uitkomsten is de collectie onder meer ingedeeld in drie handige categorieën, namelijk Breeze (optimale verkoeling en ventilatie), Comfort (ultieme veerkracht en stabiliteit) en Support (extra ondersteuning en drukverlaging). De categorieën maken het voor de consument nog gemakkelijker om het meest geschikte matras te vinden. Binnen elke categorie zijn minimaal drie verschillende matrassen verkrijgbaar, die verschillen in hardheid en ondersteuning. Het resultaat is een uitgebreide collectie met een matras voor elk lichaam en ieder type slaper.

Nieuwe technologieën en zeven comfortzones
De Gazella matrassen beschikken over pocketveringkernen die voorzien zijn van nieuwe technologieën, waaronder core-connect, micro- en high-low spring technology. Deze kernen passen zich aan de contouren en het gewicht van het lichaam aan. Elk matras is onderverdeeld in zeven zones. Deze zogenaamde comfortzones geven elk onderdeel van het lichaam – van nek en schouders tot onderrug en heupen – een andere mate van ondersteuning.

inspiratiebrochures1.png

De matrassen uit de Gazella collectie zijn tevens voorzien van verschillende, nieuwe afdeklagen – de bovenste laag van het matras – die zorgen voor extra comfort. Zo zorgt een afdeklaag van het nieuwe ‘HR Gel Infused Foam’ ervoor dat de warmte die het lichaam produceert, snel wordt afgevoerd. Hierdoor ervaar je een constant koeler slaapklimaat gedurende de hele nacht. ‘Memory Foam Deluxe’ beschikt over drukverlagende eigenschappen en is temperatuuronafhankelijk. Dit zorgt ervoor dat het matras altijd even soepel aanvoelt, ongeacht de kamertemperatuur. Daarnaast zijn de tijken (oftewel de hoezen) van de matrassen afritsbaar én wasbaar, zodat ze eenvoudig kunnen worden afgenomen en opgefrist. De handige handgrepen aan de zijkant van de matrassen zorgen ervoor dat het matras eenvoudig om te keren is, voor een langere levensduur.

Nieuw: gratis oude matras retour
Naast de nieuwe Gazella collectie komt Swiss Sense met een nieuwe retourdienst waarmee klanten bij aankoop van een nieuw Gazella matras, hun oude exemplaar kosteloos mee kunnen geven. Swiss Sense zorgt vervolgens voor een verantwoorde verwerking van het oude matras.

Prijs en beschikbaarheid
De matrassen uit de nieuwe Gazella collectie zijn in diverse één- en tweepersoonsafmetingen leverbaar. De collectie is vanaf nu in de Swiss Sense winkels in Nederland en online verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide