1217
slaapkamer trends

De herfst is weer volop een feit. Het zomerdekbed maakt plaats voor het winterdekbed en er is niets zo fijn om op een druilerige dag gewoon lekker wat langer in bed te blijven liggen. Om je slaapkamer helemaal klaar te stomen, geven we graag een overzicht van de sofa.com slaaptrends.

Zonder goed bed, geen goede nacht. Bij sofa.com weten we hier alles van. Zo liggen onze banken al heel comfortabel. Maar omdat je nu eenmaal niet altijd op die bank in slaap wilt vallen, leek het ons net zo prettig om onze bedden met dezelfde beste materialen vorm te geven. En om het nog mooier te maken geeft ieder bed de garantie op een fijne droom.

Romantic dreams
In 2011 is het tijd voor romantische dromen. Prinsen op witte paarden. Koetsen en baljurken. Diner bij kaarslicht. Zachte kleuren komen terug in de slaapkamer, verschillende soorten stoffen worden gecombineerd (fluweel, kant, zijde). We zien bedden in barokstijl met hoge rug en noppen. Op het bed zien we een overvloed aan kussens, mooie spreien in zachte pastelkleuren en dessins. En aarzel niet om verschillende dessins met elkaar te combineren. Zolang je één basiskleur kiest, is niets te gek.

Urban dreams
Droom je ook graag over mooie reizen en steden? In de slaapkamer voeren wit en lichte kleuren de boventoon, in combinatie met enkele accentkleuren. We zien strakke en symmetrische vormen terug. Dessins komen voor, maar met mate. Belangrijk is dat de kamer rust uitstraalt, zodat je helemaal ontspannen kan wegdromen bij de Eiffeltoren...of dat fijne Italiaanse lunchtentje.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners