860
Slaapkamer inrichten

Wie geniet er nu niet van een plaats waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. Een plaats die van jou is, waar geen andere mensen komen, jou eigen domein. Zodra de deur van de slaapkamer open gaat, komen de aromas van etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel je tegemoet, waardoor je écht tot rust kunt komen. Neem een boek mee, steek een kaarsje aan en geniet.

Klinkt dit niet als jou slaapkamer? Is jou slaapkamer meer een plaats in huis waar de volle wasmand terecht komt, of een plaats waar je laptop permanent aan het stopcontact ligt, zodat je voor het slapen gaan toch nog even je e-mail kunt controleren? Vrees niet € bij veel mensen is dit het geval en natuurlijk verandert je slaapkamer niet vanzelf in een oase van rust.

Begin bij jezelf. Probeer de slaapkamer niet als multifunctionele ruimte te gebruiken – maar ook niet als een plaats waar je alleen slaapt. De slaapkamer kán een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen. Zodra je deze balans hebt gevonden, ben je al een heel eind.

Bekijk het kleurenpatroon in de slaapkamer. Kies rustige kleuren die bij je persoonlijkheid passen. Kies stoffen die je niet alleen mooi vindt, maar ook jou karakter reflecteren. Deze keuzes zullen het gevoel van geborgenheid en genegenheid beïnvloeden, dus neem er de tijd voor. Neem eens een kijkje op de website van Groupon, misschien zijn er nog leuke aanbiedingen waar je wat mee kunt doen. Naast de kleuren, stoffen en de algemene inrichting kun je je richten op de wat kleinere accessoires. Overigens niet minder belangrijk!

Sfeer verlichting, kunst, foto's, maar ook kussens, kleedjes en etherische oliën kunnen de slaapkamer aangenamer maken. Ga op zoek naar kortingsbonnen op het internet of in magazines voor leuke aanbiedingen. Maak het gezellig voor jezelf.

Na alle zorgvuldige voorbereidingen is de ruimte klaar om er te genieten van een goed boek, of misschien naar je favoriete muziek te luisteren. Laad de laptop ergens anders op en laat de was tot morgen wachten. Geniet van je eigen plekje, geniet van de rust die je slaapkamer uitstraalt.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners