1245
Slaapkamer inrichten

Jensen introduceert uniek slaapcomfort: naadloos verstelbaar luxebed met geheime relaxfunctie. Met de boxspring Eden introduceert de Scandinavische marktleider Jensen een spannende innovatie. Zo is het dubbel slaapoppervlak volledig naadloos, een primeur binnen de verstelbare bedden. Even uniek is de verborgen relaxfunctie ook een innovatie, maar dan ontspannend.. . Met Eden luidt Jensen een nieuwe productgeneratie in slaapcomfort in. In tegenstelling tot andere verstelbare bedden bestaat deze luxueuze boxspring uit één comfortabel slaapoppervlak, zonder naad. Bovendien heeft het bed een geheime relaxfunctie die van buitenaf niet zichtbaar is. Kortom, een gezellig dubbelbed met een handige egofunctie.

De draadloze afstandsbedieningen, die magnetisch aan de zijkant van elk hoofdeinde passen, laten je ongestoord relaxen. Een simpele druk op de knop en het slaapoppervlak zakt naar beneden, het hoofdeinde onder je schouders en rug kantelt gelijktijdig naar een ontspannende stand die je bovenlichaam ondersteunt. 100% ontspanning op maat dus, zeker als je weet dat de afstandsbediening een geheugen heeft waarmee je het bed altijd weer in de vorige stand kan terugzetten.

Eden is een elegante, slanke boxspring die functionele innovatie combineert met een eigentijdse stijl. Eden is verkrijgbaar in drie lifestylevarianten: Poetic, Sensual en Cosmo. Voor elk variant zijn er diverse stoffen; in totaal zijn er 9 combinaties om uit te kiezen. De stoffen en dessins variëren van fris en eenvoudig tot opvallend en modern. De bedpoten zijn er in gepolijst aluminium of in matzwart. “Eden is ons spannendste nieuwe bed ooit”, vertelt algemeen directeur Jan Trygve Jensen. “Eden is ontworpen voor mensen met een moderne levensstijl en een hoog leeftempo. Zij willen een plek waar ze naar terug kunnen keren om op comfortabele wijze, samen, tot rust te komen. Een plek waar ze samen zichzelf kunnen zijn.”

Jensen dankt zijn reputatie van superieur slaapcomfort aan innovatieve producten zoals de zandlopervormige pocketveren en het Original Zone-systeem – innovaties die ook in het Eden-bed voor extra comfort en een betere ondersteuning zorgen. Zo hebben de zandlopervormige veren boven en onder een grotere slag waardoor ze zachter zijn en in het midden smallere slagen die meer veerkracht bieden. Daardoor kan het lichaam beter in de matras wegzakken tot de perfecte mate van ondersteuning bereikt is. Het Original Zone-systeem zorgt er voor dat de matras, daar waar nodig, harder of zachter is. Omdat lichaamsgewicht ongelijk verdeeld is, helpt dit systeem de wervelkolom in de juiste stand te houden, of je nu op je zij of rug ligt.

Jensen werkt volgens de Öko Tex 100-norm en de strenge Noorse milieueisen. De kwaliteit van alle Jensen-producten wordt getest en gekeurd door MØbelfakta. Jensen zet zich in voor een duurzaam milieu. Alle materialen die voor de productie worden gebruikt voldoen aan de Öko Tex 100-norm en alle verpakkings- en productieafval wordt gerecycleerd conform de eisen van Norsk Gjenvinning (Noorse Recycling).

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners