2254
beter slapen

Preventum® Medical:

Met de producten van Preventum Medical behoren slaapproblemen, rug- en nekklachten tot de verleden tijd. De producten zijn geïnspireerd en ontwikkeld uit de medische sector waar zeer hoge eisen worden gesteld aan het ligcomfort. Het programma biedt matrassen, kussens en zelfs hele bedsystemen die de nachtrust voor iedereen bevorderen.

De Preventum Medical matrassen danken hun gezonde eigenschappen aan een combinatie van materialen. Elk matras bestaat uit een kern van hoogwaardig HR-schuim. Daarop ligt 8 cm drukverlagend visco-elastisch traagschuim.

Het traagschuim reageert op gewicht en temperatuur en vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Het resultaat is direct voelbaar: ondersteuning waar nodig, minder belasting van onderrug en nek, verbeterde bloedsomloop, sneller wegdromen, minder draaien en woelen, rustiger en meer ontspannen slapen.

Verder bevat het matras Coolmax, dit reguleert de vochthuishouding. Zelfs in een koele slaapkamer produceert een mens per nacht ongeveer een liter transpiratievocht. Coolmax transporteert dat vocht naar de buitenlaag van de tijk en het droogt sneller dan welke stof ook.

Het derde materiaal, Silverness, is te vinden in de afritsbare en wasbare tijk. Het is namelijk een tijk, waarin dubbel gebreid, Japans hightech zilvergaren is verwerkt (ook Silverness genoemd). Dat draagt bij aan een hygiënische en rustgevende atmosfeer. Zilver heeft vele wetenschappelijk aangetoonde eigenschappen: het werkt actief antibacterieel, antihuismijt, antistatisch en deodoriserend. Bacteriën en huisstofmijt krijgen zo geen kans in of op het matras. Geurtjes worden geneutraliseerd, allergieën onderdrukt, gevoelige luchtwegen ontzien.

Preventum Medical levert naast de matrassen nog twee soorten bedbodems, één normale en één verstelbare. Daarnaast omvat het programma drie kussens, Naast de speciale voorgevormd hoofdkussen 200 en 300 dat de vorm van het hoofd perfect volgt, is er nog een basis model, te weten type 100. Allen kussens hebben een afneembare, uitwasbare tijk voorzien van het Coolmax vezel en doorstikt met Silverness garen. Ze zijn voorgevormd en ondersteunen hoofd en nek waar nodig.

Elk matras wordt gemaakt en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, NEN, ISO en öko-Tex. Preventum Medical geeft standaard drie maanden omruilgarantie op elk matras en tien jaar fabrieksgarantie op de kern.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners