We slapen met zijn allen gemiddeld een derde van ons leven. Op een goed matras slapen is dus ontzettend belangrijk. Wanneer we goed uitgeslapen zijn voelen we ons fit en kunnen we goed functioneren. Een goede nachtrust helpt ook in het voorkomen van gezondheidsproblemen. Niets is zo vervelend als vermoeid en met stijve spieren wakker worden. Een goed matras bied een goede ondersteuning, is flexibel en ventileert goed.

Een paar keer in ons leven moeten we ons matras vervangen. Niet alleen de kwaliteit van het matras neemt na jaren erop te hebben geslapen af maar ook uit hygiënisch oogpunt is het goed om tussen de 5 en 10 jaar je matras te vernieuwen. De keuze voor een matras is echter geen gemakkelijke, er is zoveel aanbod dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.... althans... tot nu toe dan... want wij hebben een heel uitgeslapen nieuwtje voor je; het HEMA matras!

Ja je leest het goed! Sinds kort kan je bij HEMA terecht voor hét matras voor iedereen. Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent of aan 7 uurtjes slaap genoeg hebt, met het HEMA matras sta je elke dag vol energie op!

HEMA staat al jaren bekend om haar producten die zich kenmerken door een goede kwaliteit, een uitgedacht ontwerp en de zeer scherpe prijs. Nu is het slaapkamer assortiment uitgebreid met het HEMA matras dat verkrijgbaar is in vijf verschillende maten. 80x200cm, 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm.

IMG_6105_06a_hema_explosion_transparent_background_300dpi.jpg

Comfortabel, ventilerend en ondersteunend
Het HEMA matras bestaat uit 5 verschillende lagen en is 20 centimeter hoog.
De eerste laag van het matras is een vochtregulerende hoes die een ventilerende werking heeft en heel handig, ook uitwasbaar is. Hoe fijn is het om hiermee je matras gemakkelijk schoon en fris te houden. De tweede laag is de toplaag die gemaakt is van Airgocell ©. Dit materiaal zorgt ervoor dat je matras goed kan ademen en dat hij droog blijft. De derde laag is de laag die gemaakt is van comfortschuim. Deze laag vormt zich heerlijk naar je lichtaam en heeft een drukverlagende werking. De vierde laag is gemaakt van koudschuim wat een ondersteunende werking heeft. De vijfde, onderste laag is een ventilerende hoes met een antislip afwerking zodat je matras goed blijft liggen.

De samenwerking tussen deze lagen zorgt ervoor dat het matras je een heerlijke ondersteuning bied waarbij je geen last hebt van pijnlijke drukpunten omdat het matras zich aan jouw lichaam aanpast.

100 dagen proefslapen
Ben jij toe aan een nieuw matras doe je lichaam dan een plezier en neem de proef op de som. Je bestelt je HEMA matras gemakkelijk in de webshop van HEMA. Het matras wordt gratis bij je thuisbezorgd in een compacte doos waarin het matras zit opgerold. Het is een fluitje van een cent om de matras naar je slaapkamer te tillen en uit de verpakking te halen. Je rolt hem uit en het matras is direct klaar voor gebruik. Omdat HEMA ervan overtuigd is dat je na een HEMA matras nooit meer iets anders wilt mag je 100 dagen proefslapen. Bevalt na deze periode het matras je toch niet dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je je geld terug. En de prijs.... die is echt HEMA want je hebt al een eenspersoonsmatras voor 279,- euro!

Review
Hema vroeg onze redactie of wij het matras wilden testen. Natuurlijk wilden we dat! Niet snel hierna stond de pakjesbezorger bij ons op de stoep met een grote witte doos met rode stippen, echt Hema! in de doos zat een matras van 90x200 en deze was snel en gemakkelijk uitgepakt. Er zat zelfs een soort van mesje bij om het plastic om het matras los te maken zodat je het matras niet kon beschadigen. Nadat het plastic los was rolt het matras zichzelf uit en lag hij in no time op het bed. Natuurlijk was het nog lang geen bedtijd maar toch konden wij het niet laten om even snel te voelen hoe het matras lag. Het matras voelde gelijk heel comfortabel aan. Misschien ook niet zo gek als je midden op de werdag even gaat liggen maar nu, ca 3 weken verder kunnen wij niet anders dan concluderen dat het matras echt heel lekker ligt. Je draait je heel gemakkelijk om en het wordt niet vervelend om wat langer in dezelfde houding te liggen. En juist omdat we zo lekker kunnen blijven liggen zonder last te krijgen van drukpunten waardoor we normaliter veel gaan draaien worden we echt heel uitgeslapen wakker! Dat wordt vast ook veel vaker Netflixen vanuit bed met zo'n heerlijk matras!

Welterusten

Hema-Matras_Scene_6_Annamarijn_&_Jesse_Top_062_C2-LOS01.jpg

Ook leuk om te lezen