Een goedkoop matras die zich toch excellent van zijn taken kwijt, het is de droom van elke slaper. Toch is het belangrijk bij je aankoop de focus te blijven leggen op je persoonlijke comfort en slaapgedrag. Wel kunnen we je alvast één toegeving doen qua prijs: een slechte matras is inderdaad vaak (of zelfs meestal) een te dure matras.

Ontworpen voor de beste nachtrust, introduceert TEMPUR het nieuwe North slaapsysteem. Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het is mogelijk om kleur, hoofdbord en (opleg)matras zelf te kiezen. 

Wonderland Beds, de toonaangevende beddenspecialist uit Noorwegen, lanceert deze zomer vier nieuwe kleurrijke sfeercollecties en twee nieuwe hoofd- en voetbordsystemen. Met een breed scala aan stoffen, kleuren, modellen en hoezen kan de consument nu elk bed aankleden naar de persoonlijke stijl en wensen.

Koninklijke Auping presenteert de Auping Essential, het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het een volledig duurzaam ontwerp is, vervaardigd van gerecyclede materialen. Met het nieuwe hoofdbord - verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen - is de eigentijdse Essential naar smaak te personaliseren. Dit moderne bed sluit perfect aan bij een jonge, stijlvolle doelgroep die gaat voor design en kwaliteit.

Het bekende, Limburgse lifestyle bedrijf Berden blijft nog wel even de grootste Auping dealer van Nederland. Recent kwam alvast in het nieuws hoe de relatie tussen beide partijen weer versterkt werd. Deze keer gebeurde dat via een aantal ferme aankopen van de kant van Berden. Het bedrijf is nu immers eigenaar van maar liefst 3 voorname Auping Plaza's: Rotterdam, Amsterdam en Ede. Er is nu dus werkelijk geen Auping-item meer te bedenken dat je niet bij Berden vindt.

Wakker worden met een glimlach? Het nieuwe, verstelbare Zero G slaapsysteem van TEMPUR verandert een slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Met slechts één druk op de knop neemt het slaapsysteem de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid.

‘Less is more’ is de trend die we steeds vaker zien voor de inrichting van een slaapkamer. Luxe beddenmaker Vispring speelt daar op in met warme, neutrale kleuren, zonder afbreuk te doen aan stijl en comfort.

Met de nieuwe SUITE harmony van hülsta doet rank en decent boxspring-design intrede in de slaapkamer. Terwijl klassieke boxspringbedden vaak volumineus en dominant ogen, is SUITE harmony decenter en ranker van karakter. Het design en de vlakkere box harmoniëren met elke slaapkamerinrichting.

Bij de nieuwe bedden 175, 310 en 415 uit de Sense collectie van Swiss Sense komen design en slaapcomfort samen. Een tot in detail uitgewerkt modulair systeem biedt de mogelijkheid om in een aantal eenvoudige stappen een persoonlijk bed samen te stellen. Er is keuze in: maatvoering, soort matrassen, kleuren en stof- of ledersoorten. De hoofdborden, kleur- en stofmogelijkheden en poten zijn bepalend voor het uiterlijk van het bed. Terwijl matrassen en topmatrassen juist weer veel invloed hebben op het slaapcomfort. De bedden zijn opgebouwd uit 2 of 3 lagen en vinden door hun neutrale vormgeving in ieder soort slaapkamer een bescheiden plek die altijd garant staat voor optimaal slaapcomfort.

Sense 120 werd in september 2014 door de Consumentenbond als “ Beste Koop” onderscheiden.